×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 415

Thursday, 31 December 2015 16:46

Augusztustól decemberig...

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ismét itt. Ott hagytuk abba, hogy elmegyünk Törökországba. Megtörtént. SZép volt, jó volt, leszámítva azt az apró kis gikszert, hogy hazafelé majdnem lekéstük a gépünket, egy baleset miatt az autópályán. Hazajöttünk, majd kezdődött  aharc a nagy magentával egy TV ügyében.

 

BOnyolult dolog, a lényeg, hogy a T -nél a PIN a SZIG szám. Enélkül halott vagy. Ha megváltozott és nem jelented véged van:) Ezek után nekiestünk a lakásnak. Végre kész lett a háló is megkapta a régóta vágyott csokibarna színt. SZuper lett. Novemberben ellátogattunk Bécsbe, kicsit vásárolni, körülnézni. Hoztunk sok-sok Frittaten Suppet, valamint Kingának kinéztünk egy szuper kabátot a Desigualban, ami persze nem volt a méretében, így végül egy másikat vettünk meg itthon. November nálunk az ünnepek hónapja: Megünnepeltük a 12 éves évfordulónkat egy kis Beaujolais-val. Black Friday alkalmából megyszereztem a régóta vágyott Kindle-t, valamint egy Bluetooth hangszórót is. Most már a füriben is szól a zene:)) Decemberben eleget téve egy nagy telco cég invitálásnak fantasztikus napot töltöttünk el. Kezdtük a cég központjában, majd jött egy okosotthon bemutató és végül az Élesztőben sörözéssel zártuk a napot. Fantasztikus volt. A karácsony kicsit bolondokháza volt: egyik nap hozzánk jöttek Anyósomék, mindkettő, másnap mi mentünk az egyik Anyóshoz, majd harmadnap Apósékhoz mentünk szülinapozni, és végül a Hugom és az Öcsém, ill. a családjuk jött hozzánk. Elfáradtam. De most itt a szilveszter, sütögetünk, filmet nézünk, tele vagyunk finom Sauskával, szóval ünneplés van. BUÉK.Read 397 times Last modified on Sunday, 19 July 2020 12:18

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search