×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 416

Friday, 12 February 2016 12:43

Happiness

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ilyen mozgalmas házassági évfordulónk, mint ez a mostani, már régen volt, pedig ez már a kilencedik :) Az évfordulóból kifolyólag már múlt hét szombat óta egyfolytában – de mindig különböző körökben – ünnepeltünk. Hab volt a tortán, hogy éppen 10-én, a nagy napon tudtuk meg, hogy Biyadhoo megkapta az állást, amit nagyon szeretett volna, és tegnap már kezdett is az új munkahelyén :) Egy picit ezáltal átrendeződik az életünk, mert megváltozik az időbeosztásunk, de mind a ketten nagyon örülünk ennek a változásnak.

Ennyi nem volt elég az évfordulónk napjára. Reggel indulás előtt valamilyen megérzéstől vezérelve Biyadhoo ránézett a Vueling oldalára (júliusra volt náluk foglalásunk ugye), és döbbenten látja, hogy a járatunkat az eredeti időponthoz képest mindkét irányba két nappal előre hozták. Ennél rosszabb nem is történhetett volna, ugyanis sem a szállásunkat, sem a csatlakozó járatainkat nem tudtunk volna értelmes árért módosítani. Így hát töröltük a vuelinges foglalásunkat, és Biyadhoo egész délelőtt új utazás után nézett. Végül hosszas keresgélés után az lett a döntés, hogy Dubaiba megyünk, éppen három hónap múlva :D Lefoglaltuk a szállást és a repülőjegyet, és most már csak bízni tudunk benne,  hogy ezen nem módosítanak :D Ha netán mégis, az sem túl nagy baj talán, mert a szállást utána tudjuk mozgatni, de Lampedusán ez esélytelen lett volna.

Úgyhogy 10-én tripla ünneplést tartottunk: évforduló, új munkahely, új utazás :) Tegnap pedig a kollégákkal voltam céges vacsin az Il Terzo Cerchio nevű olasz étteremben. Jó volt nagyon, és mindannyian betegre ettük magunkat :D Holnap Jóanyám szülinapját ünnepeljük, vasárnap pedig ugyebár Valentin-nap, úgyhogy még mindig nem ért véget az ünneplések sorozata :D

Jövő héttől viszont pihi – meg persze munka :)

 


Read More
Read 329 times Last modified on Friday, 12 February 2016 12:47

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search