×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 415

Sunday, 01 January 2017 10:27

Augusztustól, januárig

Written by
Rate this item
(0 votes)

Lusta vagyok, na! Állandóan megfogadom, hogy írok, de sosem sikerül betartani:( 

 Ott hagytuk abba, hogy Amsterdamból hazatérvén, máris készültünk a következő pihenésre, ez pedig Thessaloniki volt. Filitheyo lába szépen javult, tudtunk sétálni, jókat ettünk, ittunk és persze pihentünk.

 Közben összeállt 2017 is:

Mint mondotttam, februárban a Seychellesre utazunk, megünnepelni a 10. házassági évfordulónkat. Nem is akárhogy! Az Etihad - a világ 11 öt csillagos légitársasága közül az egyik - visz minket. Már csak 36 nap van addig. sosem utaztunk még ilyen komoly céggel, nagyon kíváncsiak vagyunk. Persze Seychellesre is. Az utazás kicsit kalandos lesz, de amennyit fizettünk ezért a jegyért, simán belefér. Vagyis, 1.50 perc Brusselig, onnan 7.05 Abu Dhabi, majd 4.40 Seychelles. Ott vár minket egy bérautó. egy tengerparti apartman és persze ez:

 Májusban megyünk meglátogatni a barátainkat Amsterdamba. Végre megtörték a KLM egyeduralmát, és az általunk nagyon kedvelt Easyjet megnyitotta a Budapest-Amsterdam járatot. Fele annyiba kerül mint a KLM, fiatal flotta és jó a személyzet is. Szeretjük őket, na! 

Ha már az öt csillagnál tartottunk.....

2016-ban Dubaiban nyaraltunk. Nagyon tetszett. Úgy döntöttünk Kingával, hogy idén szeptemberben visszamegyünk. CSak most a főváros, Abu Dhabi a cél. Itt fogunk lakni:

Ez a Rotana lánc 5 csillagos szállodája. Privát tengerparttal, és minden elképzelhető extrával:)

Ingyenjegy a wizztől:

 

Szilveszterkor a barátaink Hollandiából itt voltak, jól éreztük magunkat, kellemes este volt. Remélem lesz még sok ilyen.

Én meg újévi ígéretként megpróbálom, hogy legalább két hetente írjak valamit:)

Read 389 times Last modified on Sunday, 19 July 2020 12:18

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search