×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 416

Tuesday, 11 July 2017 08:07

Csúszónap, strandolás, egyebek

Written by
Rate this item
(0 votes)

Reflektálva az előző posztra: nem, nem jött össze - mármint a zárás alatti naponkénti tekerés. Az elmúlt két hétben összesen azt hiszem, kétszer sikerült felülni a biciklire. Na de majd ezután! Most már nincsen zárás, hazaérek időben, úgyhogy folytatódhat a tekerés :)

Ja meg a tollasozás. Szombaton vett Biyadhoo egy tollas-készletet, ki is találtuk, hogy le fogunk járni a kertbe tollasozni. Az első próbálkozás nem volt valami átütő siker: mivel közel egy éve, EGYÁLTALÁN, egyetlen métert se futottam, most kicsit nehézkesen ment a dolog. Na de fog ez még javulni, csak ne lenne ilyen hülye szél, és le lehetne menni megint.

Tegnap voltunk Aquaworld-ben. Jó dolog ez a csúszónap, így hétköznap tudtunk menni, amikor nem volt olyan eszméletlen tömeg. Így is voltak jópáran, de kellemes volt. Az idővel is mázlink volt, szép napsütés volt, és csak délutánra jöttek a felhők, amikor meg már amúgy is indulnunk kellett. 

Egyébként egy strandon annyira vicces figyelni az embereket, nekem legalábbis nagyon szórakoztató. Egynémely ember annyi marhaságot tud összehordani, amit nem lehet nem meghallani, amikor ott ücsörög tőled egy méterre a medencében, és éppen fennhangon magyarázza megdönthetetlen bölcsességeit. Meg amúgy az is nagyon jól megfigyelhető "élőben", amit mindig harsognak az újságok, hogy mennyi a sok túlsúlyos, elhízott ember. Az utcán sétálva ez annyira nem is tűnik fel, de egy strandon, ahol mindenki fürdőruhában van, ott azért eléggé látványos. Nyilván nem ismerem senki történetét, hogy miért olyan, amilyen, de tegnap nagyon sokkoló volt, amit láttam. Ezt az egészet most nem azért írom, hogy elítéljek bárkit is, hanem azért, mert meglepő volt, hogy a hatásvadászat miatt előszeretettel túlzó újságcikkek ebben a témában mennyire nem túloznak.

Ja és azt még nem is meséltem, Biyadhoo milyen szuper öntözőrendszert épített a teraszra :) Lehetett kapni a Lidlben csőrendszert, illetve egy időzítő berendezést, ebből rakott össze egy nagyon szuper kis cuccot. Nem kevés idő volt, mire beállította, hogy minden cserépbe és balkonládba éppen a megfelelő mennyiségű víz folyjon, de végül sikerült, és most már beavatkozás nélkül megy a locsolás minden reggel és este. Kivéve, amikor olyan vihar van, mint pl. tegnap volt, ilyenkor kikapcsoljuk a masinát.

 

Read 358 times Last modified on Sunday, 07 January 2018 09:08

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search