×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 416

Sunday, 04 December 2016 09:16

Helyzetjelentés

Written by
Rate this item
(0 votes)

Szerencsére egyre jobb és jobb a (bal) lábam, bár még mindig nem egészen százas - a guggolás például még nem megy tökéletesen, de ácsorogni és sétálni már elég jól tudok.

Jól megy a tekerés is, 12 km-t már simán tudok bicajozni, ami szerintem nem rossz, ha figyelembe vesszük, hogy évek óta semmit sem sportoltam, és van egy sérült lábam. Múlt héten elindult a síugró szerzon, így a hétvégi tekerést a versenyekre időzítem, TV nézés közben könnyebben gyűlnek a kilométerek :) Hétközben meg VH1 Classic-ot hallgatok bicajozás közben :) Amúgy tök vicces, épp a minap gondolkodtam el rajta a VH1 Classic kapcsán, hogy a '80-as, '90-es évek rockénekesei mind hasonlóan néztek ki: hosszú, göndör haj, frufruval, időnként kihúzott szem :) De ők még tudtak énekelni, nem állt meg a tudomány akkor sem, ha egy árva mikrofonnal a kezükben kellett előadni valamit.

Múlt héten teljesen megadta magát az akku az autónkban, vasárnap este pedig elég nagy kihívás új akkut szerezni. Először a Tesco-ban próbálkoztunk, volt is megfelelő teljesítményű, csak éppen a mérete nem stimmelt, nem fért be a helyére. Végül egy éjjel-nappali autósboltban sikerült venni egy megfelelőt. Ja, és az autó betolása közben meggyőződhettem róla, hogy ha nem is túl gyorsan, de ha kell, akkor már szaladni is tudok :)

Aztán lassan kezdetét veszi a karácsonyi programok sora: jövő héten pl. már céges karácsonyi buli lesz. 

Lemennek az ünnepek, lemegy az év végi zárás, aztán már csak pillanatok kérdése, és utazunk, és naaaagy-naaaaaagy ünneplést csapunk!

 

Read 346 times Last modified on Sunday, 07 January 2018 09:17

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search