Sunday, 13 May 2018 13:07

Miért is nem kell nekünk strandra menni nyáron?

Written by
Rate this item
(0 votes)

Hát ezért:

homebeach02

Mert nekünk van a legkirályabb teraszunk a világon :D Na jó, biztosan van ennél jobb is, de mi imádjuk. Körbevesz minket az "erdő",...

erdo

... tele vagyunk csodaszép növényekkel, van teraszklímánk, sörpadunk, szóval minden, ami kell ahhoz, hogy itthon is a strandon érezzük magunkat.

Épp most héfőn voltak itt a barátaink, és lángospartit rendeztünk. Kár, hogy nem készült róla kép, pedig eszméletlen jól sikerült. A gyerekek és a felnőttek is úgy ették a lángost, hogy öröm volt nézni :D Két hatalmas adag készült, és miután az elfogyott, még sütöttünk krumplit, bélszínrolót (igen, azt az igazi retró fajtát), háromszögletű camambert sajtot és halrudacskákat. Arno a maga alig három évével úgy tobzódott, hogy csak lestünk. Ő nagyon érdekesen nyilvánítja ki, ha ízlik neki valami: nem szól egy szót se, de evés közben folyamatosan, hangosan morog :D Hát most úgy morgott, hogy zengett tőle a környék :)

Azt hiszem, ennél nagyobb elismerésre egy szakácsnak sincs szüksége :D

 

Read 367 times Last modified on Sunday, 13 May 2018 13:09

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search