Tuesday, 05 June 2018 18:32

Újabb lángosparti :)

Written by
Rate this item
(0 votes)

Úgy látszik, hogy az idei év a lángospartik jegyében fog telni :)

Most szombaton is vendégeink voltak, négy kedves ismerős személyében, és találjátok ki, mit kértek: természetesen LÁNGOST! :D  Biyadhoo annyira megtanulta a lángossütés minden csínját-bínját, hogy mondhatom, minden vendéglátós megirigyelhetné. Hatalmas, finom, puha, de mégis pirosra sült lángosokat tud készíteni, de azért egy kis dicsőség nekem is jár, mert a tésztát ő dagasztja és ő nyújtja ki belőle a lángosokat, de a sütés mindig az én feladatom. Azt hiszem, remek párost alkotunk ezen a téren is <3

A buli annyira jól sikerült, hogy valamikor vasárnap hajnali fél 4 körül keveredtünk ágyba :) Andi és Róka hamarabb hazamentek, mert Rókának másnap futóversenye volt, de Fannival és Olivérrel kora hajnalig dumáltunk a teraszon. A szomszédokat (és persze minden bizonnyal Biyadhoo-t és Olivért is) a sírba kergettük Fannival, amikor éjnek évadján fennhangon Eddát, Bon Jovit, és ehhez hasonló dolgokat énekeltünk :D Hatalmas élmény volt, hogy egy egyetemista lány ilyen előadók dalait jobban fújja, mint én :)

Végül álljon itt egy kép a díszes kompániáról, amit Olivér barátunk készített, még valamikor délután:

insider20180602

Köszönjünk, srácok, hogy itt voltatok, reméljük, hogy lesznek még hasonló alkalmak, mert ez a mostani hihetetlen jól sikerült!

Read 408 times Last modified on Tuesday, 05 June 2018 18:33
More in this category: « Római vakáció Istanbul »

Magunkról

 A Maldív-szigetek nagy rajongói lévén e csodás ország két szigetéről neveztük el magaunkat a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Search