Print this page
Sunday, 21 October 2018 07:56

Ezen a héten történt

Written by
Rate this item
(0 votes)

A minap nagy öröm ért. Persze nem kell valami egetrengető dologra gondolni, nekem mégis sikerélmény volt. Történt ugyanis, hogy pár hete valaki meghívott facebook-on egy főzős csoportba, amit tudatlanságból vagy figyelmetlenségből, már nem is tudom, de csípőből visszautasítottam, és okosan azt is bejelöltem, hogy ne adhassanak mások hozzá ehhez a csoporthoz. Aztán persze rájöttem, hogy ez nagy hiba volt, és vissza akartam csinálni az egészet, ami nem egy egyszerű feladat, mert sehol sem találtam olyan lehetőséget, hogy feloldjam a tiltást. Rengeteget olvastam a neten, és mindenhol azt írták, hogy ez nem visszacsinálható. A mai napig nem tudom, a végén hogyan oldódott meg, de a lényeg, hogy pár napi küzdelem után sikerült bejutnom, hála Biyadhoo-nak és a csoport adminjának :)

Na ez eddig még nem éppen a sikerélmény kategória, sokkal inkább a hülyejúzer iskolapéldája :) De ha már végre bekerültem a csoportba, hát posztoltam is pár képet a Biyadhoo által készített szebbnél-szebb tálakról. Aztán egyszer csak felkerült egy poszt a csoportba, hogy az én képemet választották borítóképnek, mert annyira szép, és mert annyira kitartóan küzdöttem a tagságért :) Én pedig annyira örültem neki :)

Íme, a "pályamű":

menzacover

Pénteken T-s rendezvényen voltunk, szerveztek nekünk egy szakmai napot, ahol hálózati központokat nézhettünk meg, illetve felmehettünk a T Száva utcai tornyába is. Nem állítom, hogy a hálózati központokban elhangzottakból mindent megértettem, jó része számomra kínai volt, de a toronylátogatás nagy élmény volt. Már régóta szó volt róla, hogy megyünk, és most végre sikerült összehozni. Az időjárás nem volt a legjobb, mert borult, esős idő volt, de így is egészen szép kilátásunk volt Budapestre, a torony 24-dik emeletéről :) 

Ttoronyview

Ttorony

A program végeztével pedig nálunk gyűlt össze a kis csapat, és immár kényelemben és melegben folytattuk még estig a beszélgetést, egy finom, Biyadhoo-féle sztrapacska, illetve némi kis fehérbor társaságában :) 

Kellemes kis nap volt, jól éreztük magunkat, és jó volt újra látni T-s barátainkat is!

 

Read 394 times Last modified on Sunday, 21 October 2018 09:35
Filitheyo

Latest from Filitheyo