Karantén alatt történt

Március közepe óta vagyunk itthon karanténban, és hát ha már se utazni nem lehetett, se vendégeskedni, akkor hát dolgoztunk megint egy kicsit a "kacsafészken". 

Ha minden igaz, úgy kezdődött, hogy elromlott az elektromos grillsütőnk, egyszerűen nem melegített rendesen mindenhol, cekaszt kellett volna cserélni benne, csak ugye az Aldis kínai cuccban miért lenne bármi is könnyedén pótolható :) Így hát inkább vettünk másikat, őt:

grillsuto

Utólag derült ki, hogy valójában mennyire jó vétel is volt, ugyanis túl azon, hogy borzasztó egyszerű használat után letakarítani (elég neki az esetleges zsír felitatása után egy nedves majd egy száraz áttörlés), kb. bármit meg lehet sütni rajta zsiradék nélkül: tükörtojást, bundáskenyeret, szelet sajtot, zöldséget, szóval tényleg bármit. Imádjuk is nagyon, sűrűn főzünk vele :)

Aztán: az ágymatracunk kezdett már kicsit elhasználttá válni, nem volt már annyira kényelmes feküdni rajta, mert a rugók valamennyire megereszkedtek benne. Mit vegyünk, mit vegyünk, hát, természetesen Billerbeck lett, mivel nagyon szeretjük a cuccaikat, az ágyneműk, ágyneműhuzatok, törölközők egyszerűen csodásak. A törölközőre nagyon jó példa, hogy amikor Maldívon voltunk, Mohamednek nagyon tetszettek a törölközőink, ezért küldtünk neki  kettőt, majd írta, hogy ha legközelebb megyünk, vigyünk már neki még kettőt, mert a gyerekei is szeretnének ilyet :) Na szóval megrendeltük a matracot, Németországban legyártották, majd kihozták:

matrac

Első pár nap úgy éreztük, hogy túl kemény, de amióta megszoktuk, annyira jókat alszunk rajta, hogy el se lehet mondani :) Plusz nekem megszűnt a reggeli hátfájásom is, amitől külön boldog vagyok. Ez amúgy egy aszimmetrikus, habmagos matrac, memóriahabos toppinggal, A Billerbeck új fejlesztése. Nem olcsó mulatság, de megért minden pénzt, annyira kényelmes!

És ha már hálószoba: kukáztuk a régi függönyünket, amit azóta ki akartunk cserélni, amióta átfestettük barnára a szobát:

barnafuggony

No és az igazi nagy dobás a terasz, ami teljes felújításon esett át, kezdve a csempétől egészen a bútorig és a korlátig:

csempe

teraszbutor

Igazi mediterrán hangulatot sikerült varázsolni, nagyon boldogok vagyunk vele :)