Vegyes felvágott :-)

Múlt szombaton benéztünk a Culinaris-ba, már rég jártunk arra. Igazából nem akartunk venni semmit, mégis otthagytunk 4 ezer forintot :-) Vettünk különleges teát, egy Bogyólének nevezett vörösbort, egy újfajta tejfölt, meg még mittudomén már, hogy mit.

Igazából a tejföl az érdekes az egészben. Egy bizonyos Cserpes István gyártja, hót egyszerű csomagolásban, viszot kicseszett finom. Neki is álltunk megkeresni, hogy hol árulják még a Culinarison kívül. Pechünkre nem túl sok helyen, de az egyik ilyen hely elég közel van hozzánk. Mivel a tejföl ennyire isteni, gondoltuk, kipróbáljuk a többi terméküket is: vajat, joghurtot, tejet. Hát meg kell hagyni, nem csalódtunk abban sem. A magyar termékekkel kapcsolatos eddigi rossz tapasztalataink ellenére el kell ismerni, hogy ennyire finom tejtermékeket még nem ettünk. Nincs bennük tartósítószer, nincsenek kispórolva az alapanyagok, szóval teljesen rendben van. Igaz, hogy hamarabb megromlanak, de hát istenem, nem kell egyszerre sokat venni, és akkor mindig van friss finom cucc, amit enni lehet :-) Ma Viki is megkóstolta, hát odáig volt érte, meg hatszor vissza :-)

Biyadhoo ügyei is jól kezdenek alakulni, volt a héten egy interjún, ahonnan hétfőre ígértek választ neki.

Bent a munkahelyen kiderült, hogy idén először nem lesz karácsonyi gyárleállás, mert egy másik gyárban történt egy baleset, ami miatt leállt egy gépsor, és azokat a megrendeléseket, amiket ezen a soron gyártottak volna le, a magyar gyárnak kell megcsinálnia. Szerencsére nekünk, kölcsönzött munkaerőknek nem kell bemennünk a két ünnep között, úgyhogy továbbra is baromi boldog vagyok tőle, hogy nemtom hány év óta először nem dolgozom a két ünnep közt egyáltalán. Szerintem ilyen talán nem is volt, amióta dolgozom...

Ma meg Vikivel, Lacikával és Petivel Aquaworld-ben voltunk. Nagyon szuper volt, abszolút nem voltak sokan, úgyhogy nem nagyon kellett várakozni a csúszdáknál. Viszont szerintem nem fűtenek rendesen, vagy hidegebbre vették a vizeket, vagy nem tudom, de én fáztam, mint a kivert kutya :-(

Ja, és több hét után megjött az e-book olvasómhoz a hozzá való tok, amit ebayről rendeltünk. Így már tényleg olyan, mint egy igazi könyv, ki lehet nyitni meg be lehet  csukni. Rohadt jó, imádom!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search