Megjött a Jézuska

A héten egyik nap a szokásos dorombolási céllal odasettenkedtem Biyadhoo-hoz, miközben netezett. Szokásától eltérően elküldött, mondván, most ne kukkoljam, hogy mit csinál, mert épp az én karácsonyi ajándékom megszerzésén ügyködik. Módfelett kíváncsi voltam, hogy mi lehet az, de hajthatatlan volt, nem volt hajlandó elmondani. Végülis igaza van, akkor nem lenne meglepetés.

Szerdán kiderült, már nem kell sokáig várnom, hogy megtudjam, mi az, mert Biyadhoo már meg is rendelte az Amazonról, így pár nap, és megérkezik. Mondta, hogy nem teszi el karácsonyig, mert tudja, hogy már régóta szeretnék ilyet, és azért Amerikából, az Amazonról rendelte, mert itthon nem nagyon lehet kapni, pontosabban lehet, csak 2-3-szor annyiért. Na itt már elég biztos voltam benne, hogy mi az. Még januárban, mikor síelni voltunk, Maitai-nál láttam egy e-book olvasót, és már akkor kitaláltam, hogy én is szeretnék olyat. Csakhát mindig drágának találtam, nem akartam annyi pénzt kiadni érte. A "régóta szeretnék ilyet" volt a kulcsmondat, ebből jöttem rá, hogy mi a szitu.

Egészen pontosan tegnapra, mindössze kettő nap alatt meg is jött a cucc, és láss csodát, tényleg az e-book olvasó volt benne!! Ráadásul Biyadhoo már napközben rátett nekem vagy 160 db magyar nyelvű könyvet. Majd ma letöltött hozzá még 7000-et. Úgyhogy most jópár évre el vagyok látva olvasnivalóval :-)

Nagyon-nagyon örülök a cuccnak, ha befejeztem ezt a bejegyzést, megyek is olvasni :-) A Da Vinci kódnak kezdtem neki. Amúgy nagyon szuper, tényleg olyan, mint ha papírlapot olvasnál. Nem fénylik, nem bántja a szemet, és még zenét is lehet vele hallgatni olvasás közben, szóval nagyon szuper.

Ma délelőtt elmentünk, akartunk venni hozzá tokot. Mégpedig olyat, ami kinyitható, mint egy könyv, és az egyik oldalába be lehet rögzíteni az olvasót. Voltunk egy rakás helyen: Media Markt, Elektroworld, Samsonite üzlet, Apple Store, de semmi. A legtöbb helyen mikor mondtuk, hogy e-book reader-hez szeretnénk tokot, nézett ránk az eladó: "Mihez????" Végül az Europarkban a Saturnban eldugva találtunk néhány darabot. Nem épp olyan, amit szerettünk volna, mert nem könyv formáju, hanem egy cippzáras tok. De a célnak tökéletesen megfelel, méretben stimmel, és ami a fő funkciója, hogy védje a kütyükét, arra abszolút alkalmas. Már amúgy is épp kezdtem feladni és beletörődni, hogy a tokot is az Amazonról kell megrendelni.

Nem csak nálam járt a Jézuska, Biyadhoo-nál is. Neki az volt a nagy vágya, hogy cseréljük le a médialejátszónkat, adjuk el a mostanit és vegyünk egy újat. A csillagok szerencsés együttállásának következtében ez a kívánság is valóra vált, tegnap megtörtént a csere.

Úgyhogy most mindketten baromi boldogok vagyunk, és ezt még tetézi az a tény, is, hogy éppen ma 6 éve, hogy az ezüst jegygyűrűnket aranyra cseréltük. Emlékszem, már megvettük a gyűrűket, meg is volt, hogy mikor lesz az eljegyzésünk, de aznap (ami 2004-ben ugyanúgy szombatra esett, mint idén) apámék éppen az akkoriban oly rendszeres lelki masszázsaik egyikében részesítettek, amitől teljességgel ki voltam borulva, ezért Biyadhoo egy hirtelen ötlettől vezérelve elővette a gyűrűket, és édes kettesben megfogadtuk egymásnak, hogy össze fogunk házasodni. Ezért aztán a  megismerkedésünk napja, a hivatalos eljegyzésünk napja és a házassági évfordulónk mellett, ezt a napot is minden évben megünnepeljük.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search