Alakul ez....

Az eddigi életem során mindig is utáltam a sört. Tettem ezt annak ellenére is, hogy Biyadhoo nagy sörszerető ember hírében áll, és elég sok dolgot (jellemzően ételeket) már megszerettetett velem az elmúlt évek során.

Aztán ha jól emlékszem, tavaly, Cipruson ittam először cidert, ami tulajdonképpen almabor, de alkoholtartalmát, színét és szénsavasságát tekintve hasonlít a sörre. Különféle gyümölcsös ízesítésekben létezik: almás, körtés, epres, vörösáfonyás - ezeket kóstoltam én, de biztos van még többféle is. Itthon persze ebből csak az almás és a körtés létezik. Sebaj, legalább van. Jelesebb házibulikon ilyet szoktam inni.

Ma is lesz nálunk házibuli, ennek megfelelően tegnap este elmentünk még az utolsó szükséges dolgokat (többek között a megfelelő mennyiségű sört :-)) megvenni. A boltban eszembe jutott, hogy egyszer valaki említette, hogy mennyire finom a citromos Gösser. Gondoltam, itt az alkalom, hogy megkóstoljam. Gösser épp nem volt, de valami másfajta citromos sört találtam, hoztam is belőle 3 kis üveggel.

Este az egyiket azért megkóstoltam, hogy ha netán nem ízlik, akkor ma még el tudjak menni venni magamnak valami más piát a bulira.

Jelentem, nem szükséges más piát vennem (ebből viszont kelleni fog még néhány üveg), ugyanis baromi finom ez a cucc! És ennek, a ciderrel ellentétben, még sör íze is van. Az a vicces, hogy a sört pont a keserű íze miatt nem szeretem, de így, citromosan isteni.

Még a végén pár év és a sima sört is megiszom??


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search