Kellemes este

Már jó rég találkoztunk Apámékkal, úgyhogy tegnap este áthívtuk őket vacsizni. Mi is készültünk, de ők is hoztak egy csomó mindent.

Végül azt találtuk ki, hogy felturbózott tojásrántottát fogunk enni. Azért volt felturbózott, mert minden földi jó volt benne: kolbász, sonka, hagyma, paprika, egy kis ketchup, meg hát persze tojás.

Úgy indítottam, hogy kirántottam a szekrényből és sikeresen összetörtem egy bontatlan üveg olivaolajat. Ennek az eltakarítása már megadta az alaphangulatot, mivelhogy a többiek igyekeztek poént csinálni belőle, hogy ne legyek ideges.

Takarítás után nekiálltunk végre, Apámmal közösen gyártottuk a vacsit, és közben hoztuk a szokásos, ökörködős, egymásnak beszólogatós formánkat. Szépen fogyott a pálesz meg a Bailey's is, ami tovább javította az amúgy fennálló jókedvünket...

Nagy nehezen elkészültünk, de addigra már mindenki farkaséhes volt, úgyhogy jó gyorsan befaltuk a turbó-rántottát. Aztán nézegettünk még fotókat, majd Apámék hazamentek. Utána gyorsan rendet raktunk, és szundi.

Szerintem jól sikerült az este, kivételesen mindenki jó hangulatban volt. Szeretem az ilyen napokat.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search