Már megint party time

A legutóbbi bejegyzésem óta eltelt időben megint történtek dolgok...

Egyrészt szerencsére Apám hazakerült a kórházból, s egyre jobban van. Másrészt meg múlt szombaton meg ma is party volt nálunk :-)

Múlt héten Biyadhoo régi "Jánosos" barátai jöttek. A szokásos beszélgetős, táncikálós, sörözős, régi-időkre-visszaemlékezős buli volt. Ez alkalommal megint jöttek számomra új emberek, akikkel eddig még nem találkoztam, de a velük való találkozás is volt annyira pozitív, mint amikor a többieket láttam először.

Valamikor éjfél fele sikerült egy kis izgalmat is vinni az életünkbe, miután összetörtem egy poharat és nagy ügyesen bele is nyúltam. Mindenki összeszaladt, hogy úristen-úristen, miután nem gyengén sikerült elnyisszantanom az ujjamat... Tényleg egészen "ügyes" voltam, mert jópár napig nem voltam biztos benne, hogy nem kell összevarrni, de úgy néz ki, megúsztam a dokit. Most már egész jól összeforrt.

Nem túl meglepő módon megint éjszakáig tartott a buli, valamikor éjjel 1 felé mentek haza az emberkék. Másnap kicsit kóma voltam, pedig jól ki kellett volna aludnom magam, mert ez a hét a munkában elég húzósnak ígérkezett, hónap eleje lévén.

Ennek megfelelően ki is ütöttem magam hétvégére a sok melóval, úgyhogy kimondottan jól jött, hogy az eheti buli, a gittegyletes konyha SIG nem tegnap volt, hanem ma. Már jó előre megbeszéltük, hogy tatár beafsteak-et készítünk, amihez Ricsi már hét elején megvette a húst és bepácolta. Olyan tatár-verziót még nem ettem, amit előre bepácoltak, úgyhogy kíváncsi voltam, hogy így milyen. De mondhatom, nagyon fincsi volt :-) Meg kell hagyni, Ricsi nagyszerű szakács, jó dolga lehet Anikónak mellette :-) Na nem mintha nekem nem lenne az, mert Biyadhoo is nagyon jól főz, szóval egy hangot sem szólhatok.

Az volt a terv, hogy társasozunk is a kajakészítés mellett, de aztán végül ez meghiúsult. Egy kisebb társaság pókerezett, de aztán azt sem folytatták, inkább ma ilyen beszélgetős, hülyéskedős nap volt.  Mivel holnap munka meg iskola, viszonylag hamar lelépett mindenki, és este 6-ra már az egész lakást rendbe is raktam.

Köszi mindenkinek mindkét bulit, jól éreztem magam Veletek!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search