Házkörüli ténykedések

Ma, ellentétben egy hagyományos szombattal, egészen korán felkeltem. 7 óra után nem sokkal már talpon voltam, pedig hétvégén 8-ig, 9-ig simán tudok aludni.

Biyadhoo kitalálta, hogy rendbehozza egy kicsit a fürdőszobát: konkrétan kijavítja a padló fal melletti fugázását és a fürdőkádnál a szigetelést. El is ment megvenni a szükséges eszközöket, aztán nekifogott.   Az ilyen dolgok minálunk úgy működnek, hogy az érdemi munkát Biyadhoo megcsinálja, de a romok eltakarítása rám szokott maradni. Nem történt ez másként most sem. De így legalább valamennyire kiveszem a részem az ilyen lakásszépítgetős feladatokból is. Mert hát a szerelés, nehéz cuccok emelgetése, meg általában a férfiaknak való dolgok elvégzése nem igazán szokott nekem menni.

Épp csak hogy készen lett a fürdő, Biyadhoo rájött, hogy jó lenne, ha az erkélyre vennénk ilyen nádból készült takaró akármicsodát, amit a korlát elé kell tenni, hogy ne lehessen átlátni rajta. Úgyhogy az én kis drágám újra el, ez alkalommal nádért.

Általában nagyszerű dolog, hogy ilyen szép méretes erkélyünk van, de amikor a korlátra kell ráegerészni a nádat a hozzávaló rögzítődróttal, akkor bizony nem túl előnyös, hogy ekkora. Lassan, de biztosan végül ezzel is elkészültünk.

Majd mint aki jól végezte dolgát, végre, életében először kitekertük a korábban ecsetelt küzdelmek árán felszerelt napellenzőt, és beebédeltünk egyik kedvencünkből, a grillezett húsból. Most meg élvezzük a jól megérdemelt pihenést.

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search