Kerti party

Tegnap volt az ominózus, Zsuzsi által szervezett kerti party, amelyre hivatalos volt rajtunk kívül Zsuzsi barátja, lánya, valamint a volt férjének a mostani felesége.

Végül csak a barátja, Laci jött el, viszont vele tartott egy magyar származású kollégája, és az ő barátnője, úgyhogy mégiscsak kivolt a létszám, csak más összetételben :-)

Laci grillen sült steak-kel készült, plusz hoztak egy rakás innivalót, Anya pedig az ő messze földön híres görög salátáját készítette. A steak, hát az valami isteni volt! Igazi jó vastag szelet marhahús, amely kívülről át volt sütve, a közepe viszont véres volt, pont, ahogyan szeretjük. Hatalmas darab húsokat sütött Laci, s mikor kitette a tányérra az adagunkat, azt hittem, sosem bírkózok meg vele, de a végén sikerült :-) Azt hittem, kifakadok, de csak megettem a végén.

Az estebédet követően fürdőztünk a medencében, beszélgettünk, szóval elvoltunk. Lacitól és a kollégájától sok hasznos és érdekes dolgot hallottnk Amerikáról, úgyhogy ebből a szempontból is érdekes délután volt. Aztán valamikor este 9 felé hazament mindenki, még elpakoltunk, majd alvás.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search