Ubuntu

Tegnap eljött a pillanat, amikor meguntam, hogy Windows van a gépemen. Voltak vele mindenféle bajaim, és elég sűrűn összeszedtem vírusokat is, annak ellenére, hogy a köztudottan vírustenyészetnek számító programokat nem használtam, ilyen oldalakat nem látogattam.

Ezért aztán kitaláltam, hogy sokkal jobban járok, ha kivágom a fenébe a Win-t és felrakunk egy Linuxot (mivelhogy azt nem lehet vírusokkal megfertőzni, és nálam szakvatottabbak szerint stabilabb is, mint a jó öreg Windows). Ennek előzménye  az volt, hogy a laptopon illetve Viki gépén már ez van egy ideje, és megtetszett a dolog, innen jött, hogy nekem is kell egy Ubuntu.

Tegnap meg is történt a csere, de mivel Biyadhoo Linux ismeretei még kialakulóban vannak, nekem pedig halvány lila gőzöm sincs az egészhez, kissé problémás volt a dolog. Olyannyira, hogy ma újra kellett rakni az egészet, mert sikerült valamit úgy szétütni benne, hogy elindulni se volt hajlandó a kis drága. Nekünk még az atomstabil Linuxot is sikerült kinyírni :-) Mentségünkre szogláljon, hogy beta verzióról van szó.

De most fent van, működik, tanulgatom, és módfelett boldog vagyok vele :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search