Szépészeti beavatkozások

Szeretek "szépészeti beavatkozás"-ra, vagyis fodrászhoz, kozmetikushoz és műkörmöshöz járni.

Valahogy ezeknek a helyeknek külön hangulatuk van. Kellemes illat, jó meleg, hangulatos fények, halk zene, és hát a tény, hogy ilyen "barlangokba" férfi nem nagyon teszi be a lábát. Ráadásul a kozmetikusnál és a körmösnél csak ketten vagyunk, ő és én. Két nő. Már-már barátnők. Akikkel lehet pletykálkodni is, és mélyértelmű beszélgetéseket is folytatni. Mindannyiukhoz több éve járok már, így elég sok mindent elmeséltünk már magunkról egymásnak. Persze nem a legbelsőbb titkaimat osztom meg velük, de lényegesen több információval rendelkeznek rólam, mint a sarki fűszeres.

A legjobb az egészben az, hogy tudom, hogy nincs olyan ember, akinek vissza tudnák mondani, amiket hallanak tőlem (tekintve, hogy az említett hölgyekhez csak én járok, a rokonaim, barátaim, ismerőseim nem), így nyíltabban beszélhetek velük.

Persze nem csak az élet nagy dolgait szoktuk megbeszélni egy-egy ilyen szeánsz alkalmával, hanem remekül el  is tudnak szórakoztatni mindhárman. A kozmetikusnál pl. nyomkodás közben fulladozni szoktam a röhögéstől, mert pontosan tudja, hogy utálom a nyomkodást, ezért mindig olyan mulatságos dolgokról beszél közben, amiken csak vigyorogni lehet. Ezzel persze a saját munkáját is megnezehíti, de legalább én, a vendég, könnyebben elviselem az önként választott, pénzért vásárolt "kínzást".

Nem csak azért érzem jobban magam, mikor eljövök tőlük, mert tetszik a változás, amelyen keresztülmentem a kezük által, hanem a velük folytatott társalgás is üdítőleg hat a közérzetemre.

Egyszóval testi-lelki felüdülés.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search