Elsősorban a "bőröndlakó" nóvérkémnek :-)

Egész kényelmesen alszunk a matracon. Meleg nincs éjszaka, inkább hideg. Zsuzsi csak hűvösben tud aludni, de az nekünk túl hideg, úgyhogy "háborút" vívunk a légkondi beállításával :-)

Említette Zsuzsi, hogy itt a környéken sokan kártyáznak. Anyám még nem csatlakozott be senkihez se, de nem lennék meglepve, ha egyszer csak beállna valahova kártyázni. Viki viszont keresett már 10 dollárt egy ismerős magyar családnál. Mesét kellett olvasnia a család kislányának angolul. Állítólag egész jól ment neki, úgyhogy lehet, hogy még megy máskor is.

Tegnap este itt volt nálunk Laci, és mesélt egy csomó érdekes dolgot a helyi viszonyokról, az amerikaiak élelmességétől elkezdve a génkezelt élelmiszereken át rengeteg mindent. Itt volt úgy hajnali 1-ig, úgyhogy akár akartunk, akár nem, most már kénytelenek voltunk átállni a helyi időszámításra :-)

Kitti ma jön át állítólag, úgyhogy még nem láttam, mekkorát nőtt. De nyilván sokat, hiszen amióta kijöttek ide, nem láttam őt, és akkor 2 éves volt, most meg ugye 18 :-)

Egyelőre sok értelmes dolgot még nem csináltunk, csak pihenőzünk, aklimatizálódunk. Zsuzsi és Laci adott már jópár ötletet, hogy hová lenne érdemes elmenni, szerintem néhány nap és elindulunk a felfedező körútra.

A ház körül hemzsegnek a mókusok, gyíkok, szitakötők és egyéb jószágok. Tegnap próbáltunk mókust etetni, de nem voltak hajlandók lejönni a fáról, úgyhogy kénytelenek voltunk feladni.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search