Sokkhatás

Tegnapelőtt este, munkából hazaérve azzal fogadott Biyadhoo, hogy törölte a British Airways a június 11-i londoni járatunkat. Hogy mivan?????? De hát akkor már nincsen sztrájk! Persze az infó már csak este jött, amikor a British ügyfélszolgálaton nincs ott senki, ergo csinálni se lehet semmit.

Az egész estét azzal töltöttük, hogy nézegettük a lehetőségeket, hová is tudnánk átfoglalni. Arra jutottunk, hogy a legesélyesebb, hogy most vasárnap menjünk, de kénytelenek voltunk megvárni a másnapot, amikor érdemben lehetett ügyet intézni.

Éjszaka persze alig aludtunk valamit, járt az agyunk, hogy ha 6-án indulunk, akkor hogy a rákba fogjuk az összes dolgunkat elintézni, a munkában a függő ügyeket lezárni, mert hát azért ezt így illik egy 3 hetes szabi előtt...

Ennek megfelelően hulla fáradtan és állati idegesen indultam a másnap reggeli megbeszélésemre. Meeting után hívott Biyadhoo, hogy nem fogok örülni: 6-án indulunk. Még épp úton voltam a munkahelyem felé, valahol az M0-on autóztam éppen, amikor közölte a jó hírt. Így volt még fél órám átgondolni, mit is mondok a főnökeimnek, ha beérek.

Nem volt más választásom, mint az igazat mondani, abból sosem lehet baj. Nem örültek a hírnek, de legalább megértették, hogy a sztrájk miatt nem lehet mit csinálni.

Este persze nem tudtam időben hazajönni, kénytelen voltam tovább bent maradni, hogy a lehető legtöbb dolgot elintézzek, eligazítsam az embereket, hogy képesek legyenek nélkülem élni 3 hétig...

Biyadhoo bejött értem, így jó gyorsan hazaértünk. Gyors vacsi, és a most már biztosnak tűnő utazás örömére egy üveg bor a fürdőkádban, aztán szundi. Kettőig nem láttam, annyira fáradt voltam, egyrészt az előző napi nem alvás, másrészt az egész napi rohanás és idegeskedés miatt. De ezt a napot is túléltük, és most tényleg jön 3 hét pihenés!!!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search