Ingyenjegy

Az előbb emlegettem a hárfás légitársaság ingyenjegy-osztó akcióját a Westendben, hát elmesélem, hogy is volt ez.

Mindenek előtt el kell mondjam, hogy mekkora mákunk volt. Mire odaértünk (4-től volt a jegyosztás, és mi már 3.40 körül ott voltunk), már elég nagy tömeg volt (mindenki az előírás szerint viselt magán valami kék színű ruhadarabot), de szerencsére Biyadhoo-nak van egy újságíró-igazolványa, amivel nagy pofátlanul beállt a sor elejére és simán elkérte a két jegyet :). Miközben én az egyik bankban intéztem a dolgomat, Biyadhoo kitöltötte a voucher-eket, lefotózta őket, és ott frissiben telefonról elküldte a légitársaságnak, bízva abban, hogy ha elsők között érkezik be a jelentkezésünk, akkor megkapjuk Charleroi-ba a jegyeket, amit annyira szeretnénk (merthogy az a terv, hogy Brüsszelben meglátogatjuk Maitait).

Mikor már anyáméknál voltunk, jött az első email a hárfásoktól, hogy az általunk megjelölt dátumra már nincs hely, adjunk meg másik dátumot.

Na innentől kezdődött az angolokkal való telefonálgatás. Tegnap beszéltem velük egy csomót, hogy akkor milyen dátum lenne jó. Mondták, oké, küldik a foglalási megerősítőt. Majd jött egy email, hogy már tegnap nem, csak ma. Oké. Ma küldték is, de csak Biyadhoo-nak. Újabb telefon. Okéoké, küldik nekem is. Küldték, de nem arra az időpontra, amire Biyadhoo-nak. Újabb telefon. Oké, Biyadhoo-ét megmódosítják akkorra, amikorra az én foglalásomat adták. Ez meg is történt, az odaút stimmel, ámde a visszaútja Biyadhoo-nak egy nappal később van, mint Nekem. Újabb telefon. Minden agent very busy, majd visszahívnak, vagy ha gondolom, küldjek emailt. De hívni már csak holnap fognak.

Na hát most itt tartunk, de remélem, holnapra lesz két darab, ugyanazokra a járatokra szóló, teljesen ingyenes repülőjegyünk, amivel jövő héten mehetünk Brüsszelbe :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search