Csak összehoztuk!

Bizony, több napnyi Írörszágba való telefonálgatás, email írás, szépen kérés, aggresszívebben kérés, nem is kérés, követelőzés után végre-végre megvan a jegyünk és a beszállókártyánk is Brüsszelbe, úgyhogy most már Maitai nem menekül tőlünk :-) Booking confirmation-ünk az ugyan nincsen, de becsekkolni mégiscsak sikerült, és mindkettőnken mindkét irányba azonos járatra szól a jegye. Ez azért aranyos, hogy sikerült, mert legutóbb csütörtökön azt találták mondani telefonban, hogy nyugodjak le egy kicsit, minekünk még majd' egy hét van az utazásig, most azoknak a foglalásával foglalkoznak, akik hamarabb utaznak. Ők is vannak 1500-an, agent, aki csinálja a foglalásokat, viszont csak 3 van, értsem meg, hogy ők most erre nem érnek rá. 1-2 óra múlva érdekes módon mégiscsak meg volt módosítva a foglalás, csak gondolom most már puszta szórakozásból nem küldik ki a confirmationt. De ez lényegtelen is.

Mire megyünk Brüsszelbe, jó lenne összekapni magunkat, mert momentán mindketten olyan betegek vagyunk, hogy csak vánszorgunk. Beleszaladtunk valami influenzás-náthás őrületbe. Felvásároltam már a fél gyógyszertárat, annyi pirula meg szirup meg orrcsepp meg miegyéb van itthon, hogy öröm nézni. Szerencsére mikor Biyadhoo volt nagyon szarul, akkor nekem még semmi bajom nem volt, most, hogy én vagyok ágynak esve, ő már jobban van - így legalább egyikünk mindig tudja vinni valamennyire a háztartást.  Azért nem bánnám, ha hétfőre legalább annyira összekapnám magam, hogy ne kelljen egész nap feküdnöm...


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search