Úton Európába...

Úgy néz ki, szépen lassan Ferihegy, akarom mondani Liszt Ferenc is kezd hasonlítani egy európai repülőtérre. Köszönhetően a korábban elmesélt módon megszerzett ingyenes repülőjegyünknek, kissé még betegen, de itt ülünk a reptéren. Csak 3 óra körül fog menni a gépünk, de direkt kijöttünk hamarabb, hogy meg tudjuk nézni az újonnan megépült SkyCourt terminált, és hogy bejöhessünk egy kicsit a MasterCard váróba is.  

A SkyCourt is nagyon kulturáltan néz ki, normális üzletekkel, igényesen van megcsinálva. A MasterCard váró meg teljesen rendben van. Bejössz, föl kell mutatnod egy prémium MasterCard bankkártyát, csak ennek birtokában engednek be. Belül vannak kényelmes fotelek, különféle modellek, süppedősebb, keményebb, kanapé-szerű, karfás, stb-stb, meg van egy bárpulthoz hasonlatos magas asztal, előtte magas székekkel. Azért nem mondom, hogy bárszékekkel, mert ezeknek van háttámlájuk, a bászékeknek meg jellemzően nincsen. Most épp ennél az asztalnál írogatok :-)

Egyébként van önkiszolgáló bár alkoholos és alkoholmentes italokkal, pogácsával, salátákkal, corissant-okkal, teával, kávéval, ki van téve egy csomó féle újság, magyar és angol nyelvűek egyaránt, közben egy nagy falra szerelt TV-n megy a BBC, egy másik falra szerelt TV-n meg ki vannak írva folyamatosan az induló járatok, hogy le ne maradj a sajátodról. Ezen kívül vannak a különféle telefonokhoz belépített töltők, és van két számítógép is, amin lehet netezni, dolgozni, sőt még nyomtatni is. Ja és a legjobb: van masszázsfotel, kérem szépen!

Nagyon kis kellemes hely, itt tényleg el lehet tölteni a várakozási időt. Azt hiszem, jó kis szűrő az, hogy csak prémium MasterCarddal lehet bejönni ide, mert ahogy elnézem, tényleg normális emberek vannak csak itt, akik nem bontják a rendet. Valahogy itt mindenki tudja, hogy halkan illik beszélgetni, és nem üvölt senkinek sem Bódi Guszti vagy a Székely Himnusz a telefonján.

10-ből 10 :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search