Az üvegtárgyak hatalma, avagy ami nélkül nincs Jánosos party

Picikét fáradt vagyok ma. Tegnap ugyanis házibuliban voltunk, megint Jánosos party volt, de ezúttal nem nálunk, hanem Gézáék házában, a szokásos 10-12 fős társasággal.   A lényag a megszokott: sörözős, beszélgetős, pörköltevős, táncolós, hajnaligfennmaradós, és persze valamilyen üvegtárgyat összetörős buli volt.

Az üvegtárgy összetörése azért lényeges momentum, mert amikor legutóbb Gézáéknál voltunk, az egyik emberke, némi alkoholos befolyásoltság alatt miszlikre törte a nappaliban levő üvegasztalt. Egy másik alkalommal szintén alkoholos befolyásoltság alatt én nyúltam bele a törött üvegbe (erről azt hiszem, írtam is annak idején), tegnap délelőtt zéró alkoholszinttel sikerült összetörnőm egy üvegpoharat, az este folyamán pedig valaki földhöz vágott egy kóláspoharat, amibe ezúttal Zsozsóka nyúlt bele a romok eltakarításában való segédkezés közben. Valahogy ez a törés-zúzás mindig előkerül minálunk :-(

Hajnali fél 3 fele, jópár végigtáncolt órát követően indultunk haza, még három embert elvittünk a város 3 különböző, egymástól viszonylag távoli pontjára, aztán 4 óra körül már sikerült is ágyba keveredni. 10-kor az éhségre keltünk, azóta meg kóválygunk, mint az a bizonyos, hosszú csőrű madártól származó végtermék a levegőben.

Mindenesetre jó volt egy kicsit megint találkozni a barátokkal, életemben először körömpörköltet kóstolni, vodka-narancsot inni és fantás sütit enni, mulatni, táncolni, ugrabugrálni a Rasputin-ra meg a Cotton Eye Joe-ra (e kettő együtt garantáltan mínusz 5 kg :-)). Köszi Mindenkinek a tegnap estét, jó volt nagyon!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search