Szülinap (2)

Végre egyszer, sok év után, hétvégére esett a születésnapom, nevezetesen tegnapra :-) Így legalább nem kellett korán kelni, dolgozni, stb, és aznap lehetett megünnepelni, amikor van. Apámék jöttek hozzánk, főztünk nekik ebédet, aztán az ebéd maradékából Apámmal közösen olyan vacsorát kerekítettünk, hogy a fülünk is kettéállt tőle (és még ma ebédre is maradt belőle). 

Pont azon morfondíroztam, hogy milyen jók ezek a közösségi oldalak, mert tonnaszám jöttek tegnap a születésnapi üdvözletek. Majdnem 60-an köszöntöttek fel, ilyen még szerintem sosem volt az elmúlt 33 év alatt. Persze meglepetéseket is tud okozni a közösségi oldal: jókat is, rosszakat is. Nagyszerű dolog, mikor olyan emberekenk jutok eszébe, akikről nem is gondolnám, az viszont rossz, ha várom valakitől, hogy írjon, aztán mégse teszi.  Ettől (meg néhány gittegyletes történettől) kicsit rossz kedvem lett estére, de úgy döntöttem, nem hagyom, hogy egy ilyen szép hétvégi napot bárki elrontson. 

Most meg megyünk ki Lisztferihegyre :) repülőket nézegetni. Rég voltunk már, és szép az idő, úgyhogy gyűjtenünk kell a fülünkbe egy kis hajtóműzúgást :)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search