Kecskefarm

Mai programnak azt találtuk ki, hogy mivel szép idő van, kimegyünk ide Amsterdam mellé, egy kecskefarmra, amit hollandul Geiten Boerderij-nek (ejtsd: chejten burderej) neveznek.

Amsterdamtól mindössze 7 km-re található ez a farm, ahol rengeteg sok kecske, picivel kevesebb, de még mindig sok tyúk, egy ló és egy póniló (legalábbis mi ennyit láttunk) van. Van még játszótér, fából készült hintákkal, mászókákkal, valamint egy vendéglátóipari egység, ahol lehet enni, inni, továbbá kecsketejből készült termékeket vásárolni, nem csak helyi fogyasztásra, hanem hazavitelre is. Vannak székek, asztalok, ahol el tudod fogyasztani, amit vettél, meg van egy kis füves terület is, pihenésre, napfürdőzésre.

Egy további szuper tulajdonsága a helynek, hogy éppen az amsterdami repülőtér egyik kifutópályájának vonalában van, ezért sok-sok leszálló repülőgépet is lehet látni. Amíg Biyadhoo gépeket fotózott, mi többiek, Thimoval együtt, elmentünk megnézni az állatokat. Simogattunk kecskét meg lovat, Thimo ismerkedett a mászókákkal, és élveztük a jóidőt.

Másfél óra után hazajöttünk, most meg majd főzünk valami finom vacsikát.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search