A facebook elmehet a ...

..., na oda. Történt ugyanis, hogy még korábban ráálltam arra a biztonsági megoldásra, hogy ha új gépről, új böngészőből jelentkezek be, akkor a facebook küld egy sms-t egy kóddal, amit a böngészőbe visszaírva lehet csak belépni az oldalra. 

Minden szép volt és jó egy darabig, mert mindig megjöttek időben az ilyen tartalmú sms-ek. Most azonban szerencsétlenségemre itt Amsterdamban sikerült Biyadhoo-nak újraraknia az utazásokra magunkkal hordott notebook-on a rendszert, így az első belépési kíséletemnél közölte a facebook, hogy kéri a kódot. Amely kód már több mint 24 órája nem érkezett meg.

Így tehát most facebook-elvonó kúrán vagyok, egész addig, míg haza nem megyünk, és az otthoni gépemen végleg meg nem szüntetem ezt a marhaságot. Nem kell amúgy aggódni, nincsenek elvonási tüneteim, de azért nagyon nem szeretem az ilyen dolgokat. Alternatív időtöltésként pedig A Tenkes kapitányát olvasom.


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search