Amsterdam óta történt

Mióta megjöttünk Amsterdamból, történt ez-az, csak kicsit besűrűsödött az életem és nem nagyon sikerült időt szánni a blogírásra...

Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy a facebook-elvonást különösebb lelki és fizikai sérülések nélkül túléltem, de "just in case", ahogy kedvenc főnököm mondaná, kikapcsoltam ezt az sms-küldős vackot :-) Egyébként épp a minap olvastam egy újságban, hogy a facebook függők nagy része a fiatal nők közül kerül ki, és hogy a függők közül sokan képesek drogelvonáshoz hasonlatos elvonási tüneteket produkálni. Nem tudom, mi igaz ebből, bár gyanítom, nem hülyeség, mert egy tudományos újságban olvastam, mindenesetre módfelett megnyugtató, hogy nekem ilyen elvonási tüneteim nem voltak :-)

Pünkösd vasárnap pedig jöttek Magyarországra T-ék, itt voltak nálunk csütörtökig, aztán elutaztak T. szüleihez, majd vasárnap jöttek vissza Pestre, hogy induljanak haza Hollandiába. Ismét szuper jól töltöttük velük az időnket. Én dolgoztam, de T-éknek is volt mindenféle intéznivalójuk napközben, úgyhogy jobbára csak esténként voltunk együtt, de így is jó volt, örülök neki, hogy itt voltak. Babáztunk is egy csomót, merthogy természetesen Thimo-t is hozták magukkal :-) Tündér az a baba, én is ilyen nyugodt, jó kisbabát szeretnék, ha majd egyszer nekem is lesz.

Még május végén volt Biyadhoo szülinapja, amit annak rendje s módja szerint meg is ünnepeltünk, ismét sütöttünk fantás sütit, ezúttal cukor helyett édesítővel, mert a család diétán levő felének készült, de így is remek lett.

Kedden pedig betáborozott hozzánk egy hétre Viki. Anyjáék nyaralni mentek, ő viszont nem ment, úgyhogy szerdáig itt lesz. Rég volt már nálunk, és örülök, hogy itt van :-) Egyik este ráadásul hozott haza egy kiscicát, amit másnap vitt be az iskolába. Természetesen az egész estét és a másnap reggelt a macska nyüsztetésével töltöttem, így ennek megfelelően sikerült is elkésni a munkából, mert a reggeli készülődés jó részét elvitte a cicc dédelgetése :-) Bebizonyosodott sajnos, hogy továbbra sem lesz macskánk, mivel továbbra is allergiás vagyok a cicákra :-((((

Pont a macskás estén még egy gittegyleti tagtársunk is itt aludt, illetve egy Jánosos ismerős is volt itt, mert neki meg a laptopjába kellett Biyadhoo-nak életet lehelnie. A gittegyletes ember amúgy azért jött, mert másnap Biyadhoo-val mentek egy helyre IQ tesztet íratni, és mivel az ember előző este operában volt, valamint vidéken lakik, célravezetőbb volt itt aludnia, mint éjnek évadján hazabumlizni, majd reggel 7.30-ra visszabumlizni. Utóbb persze kiderült, hogy felesleges volt az egész felhajtás, mert valami technikai malőr folytán csak egy teremben tudtak íratni, így elég volt Biyadhoo is felügyelőnek, de hát ezt előre senki sem tudhatta.

Szintén az elmúlt pár hét eseménye, hogy meghosszabbították a megbízásomat a jelenlegi munkahelyemen, aminek szívből örülök, egyrészt mert nagyon szeretek ott lenni, jó kis munkahely, másrészt meg bizonyára meg is vannak velem elégedve, ha nem akarnak elengedni :-)

Ó, és azt majdnem elfelejtettem, hogy rögtön másnap, miután hazajöttünk Amsterdamból, volt a gittegylet szervezésében egy beszélgetés Bajnai Gordonnal. Nagyon értelmes, két lábbal a földön járó, és nem utolsósorban hiteles politikusnak tűnik. 

Ha jól emlékszem, nagyjából ennyi történt :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search