Egy nem túl izgalmas hónap után...

... ismét itt vagyok, de csak azért, hogy ne feledkezzetek meg rólam teljesen :-)

Igazából sok említésre méltó nem történt, azért nem is jelentkeztem. Az autónk ügyében semmi változás, az ügy a bíróságon van, ahol ugyebár augusztus 20-ig ítélkezési szünet, úgyhogy egyelőre pihenünk és hátradőlünk :-( Azt meg inkább nem írnám le, amiket gondolok mind a néniről, aki nem volt hajlandó beletörődni a büntetésébe, mint a rendőrségi és a bírósági ügyintézésnek nevezett szerencsétlenkedésről, mert enyhén szólva sem nyomdafestéket tűrő a véleményem...

A kettővel ezelőtti hétvégén lent voltunk Agárdon, hűsölni a nagy kánikulában. Odáig még jó is volt, hogy lementünk a tópartra, de egyrészt ezer évig kellett parkolóhelyet keresni, hogy az ingyenes szabadstrandnál ingyenesen parkolhassunk (ez már csak amolyan elvi kérdés, hogy amíg megoldható, addig nem fizetünk a parkolásért egy fillért sem), másrészt szombat délután lévén annyian voltak, hogy a vízben mozdulni se lehetett, a parton meg a szomszéd lába a szánkba lógott :-( Persze pont akkor volt az EFOTT is, tehát bizonyára ezért is voltak annyian, de ettől még nem volt az a hajdejó. 

Most meg gyárleállás végett szabadságon vagyok, ezért kitaláltuk, hogy erre a hétre lemegyünk megint. Hétközben hátha a strandon sincsenek annyian, jó lesz az ott nekünk. Már csak költségtakarékossági szempontokból is. Nézzetek ki az ablakon, milyen ronda idő van! Ez a mi formánk, kicsit elmennénk vízpartra, richtig megjön a rossz idő. Úgyhogy még itthon vagyunk, de talán holnap-holnapután már jobb lesz az idő, akkor le tudunk menni.

Vasárnap voltunk megint Aquaworld-özni, de ez alkalommal kizárólag gyógyászati céllal, és esti jeggyel mentünk. Szombaton ugyanis olyan szerencsétlenül raktam arrébb egy amúgy pillekönnyű kertiszéket, hogy a hátam azóta is fáj, mint állat. Gondoltuk, egy kis melegvíz és úszkálás jót fog tenni neki. Jót is tett szerencsére, de azért a tökéletestől még mindig messze van. Időközben találtunk itthon ilyen izomhúzódásra való kenőcsöt, ami használ is, de sajnos az sem csodaszer.

Most vasárnap pedig ismét érkeznek T-ék, úgyhogy megint buli lesz :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search