Agárd

Ahogy azt az előző bejegyzésben írtam, tényleg lementünk szerdán délután Agárdra. Azt mondták az időjósok, hogy csütörtökön nagy-nagy kánikula lesz, ígyhát gondoltuk, legyünk lent már reggel, hogy mehessünk a tópartra, ha tényleg olyan zseniális idő van. Nem panaszkodhatunk, mert egész jó meleg volt, de 21 vagy 22 fokos Velencei-tóba azért nem szívesen mentünk volna be, úgyhogy végül nem is mentünk le a partra, csak otthon voltunk a kertben. Így is egész emberi színt sikerült összeszednem egy délelőtt alatt.

Péntektől aztán megjött megint a rossz idő, úgyhogy szobafogságra voltunk kárhoztatva. Ennek eredményeként (meg persze azért is, mert érdekes volt) jó gyorsan kiolvastam a könyvemet (most épp Dan Brown-tól az Angyalok és démonokat). Péntek este lejöttek Apámék is, így a hétvégét velük töltöttük. Szombaton Ilussal főztem ebédet, Apámmal meg vacsorát, úgyhogy rendesen kikonyhatündérkedtem magam :-)

Még pénteken igen komoly sokkhatás ért minket: kemény 4 vagy 5 órára elszakadtunk teljesen a külvilágtól. Nem kell megijedni, mindössze annyi történt, hogy a mobiltelefon-előfizetésünk átváltoztatása ekkor lépett életbe, de az új előfizetésnél a hölgyike, aki intézte, nem ikszelte be, hogy internetet is kérünk, így telefonunk volt, de internet az nem. Agárdon pedig a telefon az egyetlen internetforrás, tekintve, hogy ott nincs net-előfizetés. Néhány telefon után ígéretet kaptunk, hogy még aznap bekapcsolják a netet, és az utolsó telefon után 3-4 órával már tényleg visszakerültünk a virtuális vérkeringésbe :-)

Ma már ebéd után hazaindultunk, mert jópár elintéznivalónk volt (bevásárlás, Apám barátjától kölcsönkért hiperszuper fúrókütyü segítségével áram és konnektor varázslása a teraszra, kipakolás, mosás, takarítás, gyerekülés beszerzése, stb), mielőtt érkeznek T-ék. Már csak úgy 2-3 óra és itt is vannak :-) Jó lesz megint látni őket! Jäger a hűtőben, úgyhogy nagy baj már nem érhet minket :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search