Ezt megszívtuk...

Elég macerás hét áll mögöttünk apámék költözése miatt, sokat kellett segítenünk nekik Elsősorban Biyadhoo volt a segéderő, én csak tegnap szálltam be a buliba. Lényeg a lényegben, hogy rendesen el vagyunk fáradva, így már hétfő óta a ma estét vártuk, amikoris Strandok Éjszakája van az Aquaworld-ben. Éjfélig nyitva vannak és 21.30 után kedvezményes áron van belépő. 

Nem mintha nem tudnánk megfizetni a drágább jegyet, de mégis úgy gondoltuk, hogy elég nekünk az a 2.5 óra, odamegyünk fél 10-re. Így is tettünk, szépen elautóztunk 25 km-t, míg odaértünk, és mit látunk? Hosszú-hosszú kígyózó sort, fullra tömött parkolót, és nagyonsokszáz embert. A fürdő kapacitását a sorban álló emberek számához hasonlítva igen gyorsan rájöttünk, hogy esélyünk sincs bejutni, úgyhogy ahogy mentünk, úgy jöttünk is haza. Nem úr, aki nem pazar, kérem szépen, ennyire zseniálisan is csak mi tudjuk elcseszni az időnket és a benzinünket :-) Biyadhoo-tól az Aquaworld meg is kapta a magáét facebook-on.

Úgyhogy most bánatunkban megfogunk egy sangriát, becsücsülünk a fürdőkádba, és ott rendezünk strandok éjszakáját :-) Az Aquaworldben meg hemzsegjenek mások!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search