Luigi

Tegnap egy kedves gittegyleti tagtársunk járt nálunk néhány társával, akiknek Biyadhoo segített utazást keresni. Végülis nem jártak sikerrel, de elég sok helyet megnéztek. Elsősorban Olaszországba akartak menni, ezért olasz szállásokat nézegettünk. Néhányat fel is kellett hívnom közülük, hogy az eltervezett időpontban a megadott számú ember számára van-e szállás.

Az első telefonszámnál oda volt írva, hogy beszélnek angolul meg németül meg franciául. Fölveszi valami nő, hablatyol nekem olaszul, én kérdezgetem, hogy beszél-e angolul vagy németül. Ő meg nyomja olaszul, hogy valami Francesco ígymegúgy. Ez így ment vagy két percig, mondom jó, hagyjuk, köszi.

A következő hívásnál viszont majdnem röhögőgörcsöt kaptam. Ugyanis olasz csávókám elkezd nekem magyarázni ékes angol nyelven, hogy hát ne őt hívjam, hanem a feleségét, Antonellát, megmondja a számát, mert Antonella jobban tudja a szabad helyeket, meg angolul is jobban tud. Ez még önmagában nem lett volna annyira mulatságos. Ámde emberünk pontosan olyan hangsúllyal, szinte tökéletesen olyan hanghordozással beszélt, ahogy ebben a klipben Luigi ismerteti a Máltán szerzett tapasztalatait. Tudjátok, "You'd better not f**k on the table you son of a b***h!" :-)))))


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search