Sivatagi eső

Képzeljétek, a sivatag kellős közepén ZUHOG AZ ESŐ!! De nem gyengén ám, úgy, mint ha dézsából öntenék. Egy helyi ember  azt mondta, hogy négy hónapja nem esett má az eső, úgyhogy nagyon jót fog tenni a növényeknek. 

Egyébként az egész szálloda úszik, nagyon sok helyen van beázás, csőrepedés. Időnként 1-1 szobát, vagy a nyilvános mosdót elönti a víz. Ez az előbbi ember mondta azt is, hogy ha vége a szezonnak, akkor két hónapra bezárnak és lesz egy nagy felújítás. Szerencsére a mi szobánk nem ázik, s remélem, holnap délig, amikor ki kell majd csekkolni, már nem is fog :)

Tegnap egyébként kimentünk Beáékkal sétálni, és találtunk egy vendéglátóipari egységet, ahol lehet kapni import sört és frissen facsart narancslevet. Mindkettő hatalmas élmény volt, mert a szállodánkban nem adnak egyiket se. Alkoholt árusító helyet meg igen nehéz találni errefelé... Úgyhogy jó kis esténk volt :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search