Már majdnem, de aztán mégse

 

Amikor azt hiszem, hogy na most lehet adni egy fekete pontot a Citibanknak, akkor is kiderül, hogy valójában inkább piros pontot érdemelnek. Történt ugyanis, hogy az egyik családtagnak bankkártyát kellett igényelni, és ehhez múlt szombat délelőtt mentünk be az egyik plázában levő bankfiókba. Kicsit nagy volt a kavarodás, látszott, hogy nincsenek a helyzet magaslatán - mondták is, hogy csak egy ügyintéző van, úgyhogy mindenkivel igyekeztek még a sorbanállás alatt kitöltetni a szükséges papírokat, hogy gyorsabban haladjanak. Mi is kitöltöttük a nekünk szánt papírokat, ügyintéző megnézte, minden oké. Aláírtuk, mondták, hogy kb. két hét és jön a kártya. Köszönjük szépen, el is jöttünk.

Hétfőn telefon csörög: citibankos csaj, hogy a szombati kolléga  nagy kapkodásban véletlenül rossz papírt töltetett ki velünk és így nem tudják elindítani a kártyaigénylést. Ő viszont most előkészítette nekünk a jó papírokat, elküldené futárral, csak mondjuk meg, hová és mikorra küljde. A kért helyre a kért időben meg is érkezett a futár a papírokkal, amelyek teljesen ki voltak töltve, kis kutyanyelvek oda voltak ragasztva az aláírások helyére, és oda volt írva, hogy melyikünknek hol kell aláírnia. Másnap pedig, amikor aláírtuk, ismét jött a futár és elvitte a papírokat.

Na erre már azt mondom, hogy szolgáltatás. Ha már egyszer elrontanak valamit, ami bárkivel előfordulhat, mindent megtesznek, hogy az ügyfélnek a legkevesebb kellemetlenséget okozzák és minél gyorsabban helyrehozzák a hibát. Szóval a pici fekete pont helyett megint beírtam nekik egy szép nagy piros pontot.

Ugyanilyen volt egyébként az is, amikor az ügyintéző véletlenül forintszámla helyett eurószámlát nyitott nekem, én meg mit sem sejtve elkezdtem azonnal pénzeket mozgatni, így az ide-oda váltással keletkezett némi árfolyamveszteségem. Mikor rájött az ügyintéző, hogy elrontotta, felhívott, hatszor elnézést kért, és még aznap a magán számlájáról átutalta nekem az összeget, amit a váltogatásokkal elbuktam.

Az a baj, hogy még kevés idehaza az ennyire korrekt szolgáltató, pedig ennek a fajta hozzáállásnak kellene az alapnak lennie...


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search