Nyár az őszben

Október végefelé járunk, és most először történt meg, hogy a termosztát hőmérséklet-kijelzője kiakadt, nem bírta a meleget. Igaz, hogy a napon volt szegénykém, de hát történt vele ilyen már máskor is, és eddig még 32 foknál többet én még nem láttam rajta kiírva. Ma délután viszont hőmérsékleti adat helyett a "HI" felirat szerepelt rajta. A napról elrakva (merthogy hordozható termosztátról van szó) magához tért, és elkezdett adatot adni: először 34.5 fokot. Vagyis 35 foknál akad ki. Azért az nagyon komoly, hogy az ősz kellős közepén úgy süt a nap, hogy 35 (vagy akár 37 vagy 38) fok legyen a szobában. Egyébként kint a teraszon is 30 fok van árnyékban. 

Ma egyébként voltunk Aquaworld-özni, felavattuk a szép új SZÉP kártyámat. Meglepően kevesen voltak, déli 12-kor az étteremben konkrétan senki sem állt sorban - ilyen se történ még velünk sosem, hogy egyáltalán nem kellett várni. A medencékben is alig voltak, nem tudom, mi történt. Lehet, hogy még inkább kirándultak az emberek, ezen a meleg napon? A mai időjárást azt hiszem, elég jól jellemzi, hogy az Aquaworld-ben láttunk néhány embert, akik a külső medence partján egy szál fürdőruhában napoztak, és szemlátomást nem fáztak. 

Ezen felbuzdulva azt hiszem, én is megyek a teraszra és napozok egy kicsit. Idén vélhetően már nem nagyon lehet ilyet többször csinálni...


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search