Novemberi történések

Nem volt túl eseménydús novemberünk, ezért is hallgattam el ennyire.

Ha minden igaz, az lesz a karácsonyi ajándékunk, hogy közel egy év után végre visszakapjuk az autónkat. Elméletileg december 11-én már jogerős ítélet fog születni az ügyben, és utána már nem olyan sok idő, hogy működőképes állapotba kerüljön a járgány. Persze a mai világban semmit sem lehet biztosra venni, úgyhogy még bármi lehet, meg annak az ellenkezője is.

Ezen a hétvégén került sor a gittegylet szervezésében az idei társasjáték versenyre. Ez a rendezvény nem a játékosok számára megmérettetés, hanem maguk a játékok versengenek. Az egyes társasjátékok készítői nevezhetik a játékokat a versenybe, amely arról szól, hogy gittegyleti tagok játszanak az adott játékokkal, majd a tapasztalataik alapján bizonyos szempontok szerint pontozzák azokat. Különböző kategóriák vannak (logikai, stratégiai, családi és még egy, amire nem emlékszem), minden kategóriában egy játék győz, így összesen négy nyertese volt a versenynek. A sors fintora, hogy idén mind a négy kategóriában olyan játék nyert, amelyet egyazon ember tervezett.

Nem csak a verseny zajlott ebben a két napban, hanem egy társasjáték fesztivál is, ahová bárki jöhetett, nem csak gittegyleti tagok. Az érdeklődök kipróbálhattak különböző társasjátékokat, ördöglakatokat, fejtörőket, és persze ha eddig még nem tették volna, akkor a gittegyletről is hallhattak :-)

A versenytől függetlenül is jó időtöltés ez a rendezvény, mert sok emberrel lehet találkozni, sokat lehet társasozni, ördöglakatokat fejteni, meg egyáltalán, társadalmi életet élni. Ennek megfelelően szombaton egész nap ott voltunk, vasárnap viszont csak este, mert ebédvendégünk volt, a Jánosos társaság egyik tagjának személyében. Rég láttuk már Zsozsókát, jó volt beszélgetni vele egy kicsit. Bízom benne, hogy sűrűbben fogjuk majd látni.

A végére hagytam egy kis büszkélkedést. Aki ismeri Biyadhoo-t, az azt is tudja, hogyan vezet és mit gondol a többi autósról. Ennek fényében hatalmas önbizalomnövekedést ért el nálam tegnap, amikor is Zsozsóka távozása után mentünk a társasjátékversenyre, és én vezettem, és az első ötszáz méter után megjegyezte, hogy az utóbbi időben rengeteget fejlődtem, és mennyire büszke rám :-)))))


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search