Újévi pancsolda

BÚÉK Mindenkinek! :-)

Jelentem, január 1-jén elmentünk Aquaworld-özni, ahogy azt terveztük. Nem álíthatom, hogy kevesen voltak, de nem volt vészes. Igazából a legtöbben gyerekes családok voltak, akik vélhetően nem buliztak hajnalig. Ezzel szemben az egyetemista "úszómesterek" szemlátomást majdnem elaludtak ültükben-álltukban, nekik bizonyára hosszú éjszakájuk volt :-) Barátkoztam a víz alatti fényképezővel is, bár nem sikerült tökéletes összhangba kerülni vele :-( Víz altt, szemüveg nélkül számomra elég nagy kihívás normális fotót vagy videót készíteni, enek megfelelően nem is nagyon jött össze. Ettől függetlenül jó volt, jól esett pancsolni egy kicsit. Az egyetlen gond csak az volt, hogy ez volt a szünet, akarom mondani szabi utolsó napja, és tegnap már menni kellett dolgozni.

Szép csendben visszatérnek a normál hétköznapok. De szerencsére januárban viszonylag kevés ilyen lesz, hiszen megyünk először D-ékhez (akit ezúton is Isten éltessen a születésnapján! :-)), aztán meg síelni. Egészen jó kis hónapnak nézünk elébe...


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search