Mindenféléről, dióhéjban

Most már úgy néz ki, visszavonhatatlanul itt a tavasz :-) A virágládákat kivittük az erkélyre, üzembe állítottuk a locsolót meg a zuhanyt, és végre-végre lekapcsoltuk a fűtést. A pár hete ültetett büdöske-magjaim szépen kelnek kifele, idén nyárra is lesz sok szép sárga virágom :-) Remélem, a leandernek is használt a nyírás, és az idén hajlandó lesz végre virágozni is, miután a tavalyi szezont végiglustálkodta.

Pénteken megkaptuk az oltások egy részét, és már csak négy hét múlva vár rám még egy utolsó szuri. Végül nem a László Kórházban és nem is a háziorvosnál voltunk, hanem az Oltóközpontban. Nagyon jól tettük, mert annak ellenére, hogy tűvel bökdöstek minket, egészen pozitív élmény volt. Időpontra mentünk, egy percet se kellett, várni, udvariasak, türelmesek és segítőkészek voltak, a doktornéni és az asszisztens is. Válaszoltak minden kérdésünkre, nem néztek hülyének, többször is megkérdezték oltás után (20 percig nem szabad eljönni, hogy kiderüljön, ha valaki allergiás), hogy jól vagyunk-e, minden lehetséges mellékhatásra felhívták a figyelmünket, szóval abszolút európai módon végezték a dolgukat. 

Jövő hétvégén pedig megyünk Villányba borkóstolóra Sauskáékhoz. Nagyon kíváncsian várom, még sosem voltam borkóstolón, és itt ráadásul egészen extra dolgokat ígértek nekünk :-)

Már csak egyetlen dolog hiányzik a teljes boldogsághoz: hogy végre megérkezzen a várva-várt légzsák, és befejeződjön az autónk javítása. 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search