Kezdődik a nyár...

Mióta Sauskáéknál jártunk, nem nagyon történt semmi említésre méltó. Hacsak az nem, hogy az ottani hidegtálhoz feltálalt kenyeret égre-földre kerestük itt Budapesten, mígnem Biyadhoo megtalálta az Intersparban. Nem két fillér, de állati finom :-) Azóta is azt esszük, pedig előzőleg a mirelit császárzsemlét is nagyon lájkoltuk :-)

Még korábban, mikor nem tudtuk, hogy ezen a hétvégén ilyen vacak idő lesz, Gyimiékkel megbeszéltük, hogy a nagy-nagy afrikai napsütés előtt tartunk egy kis előbarnulást az Aquaworldben 25-én, ami nem mellesleg Biyadhoo szülinapja :-) Gyimi mondta, hogy hoznák a "kölcsön gyereküket" is, aki  Gyimi barátnőjének hétéves kislánya. Hiába volt rossz idő, a kicsi Kriszti teljesen be volt pörögve, meg ugye ma van gyereknap is, így a 15-16 fokos maximum hőmérséklet ellenére elmentünk tegnap pancsizni. Nem bántuk meg, mert jól éreztük magunkat így is, hogy napozni nem tudtunk. Mindenki nagyon élt, különös tekintettel Krisztire, akit le se lehetett lőni, mindig ment volna valahova, csúszdázni, fürdeni, bárhova, csak ne kelljen 5 percnél többet ülni nyugodtan a fenekén :-)

Azt hiszem, valami kondíciójavító gyakorlatba kéne kezdenünk, mert miután reggel 9-től délután 5-ig ott voltunk, olyanok lettünk, mint az a bizonyos mosogatórongy, rengeteget kiszedett belőlünk a pancsolás.

Ha már Biyadhoo születésnapjáról szó esett, úgy érzem, itt is meg kell említenem a tegnapi nagyon kellemes meglepetést. Pancsolás után betértünk kedvenc borboltunkba az Árkádba, ahol Biyadhoo mindig vásárol. Tegnap is kiválasztottunk valami jófajta Sauskát (mi mást? :)), és mikor fizetni szerettünk volna, Lajos, aki amúgy a boltvezető is, közölte, hogy "Boldog születésnapot, ez a cég ajándéka Neked!". Nem esett ám le az állam kicsit se... á, dehogy... :) Annyira jól tud esni  egy ilyen gesztus az embernek...

És képzeljétek, már csak picit több mint 10 nap és indulááááááás a fene nagy Afrikába! :-) Hihetetlen, hogy közel 180 napról indultunk, mikor befizettük, és már csak ilyen kevés van. Iszonyú gyorsan megy az idő... Afrika előtt és után is eltöltünk néhány napot T-éknél Amsterdamban, ha előbb nem is, onnan tutira jelentkezem! :-)

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search