Meglepetés party

Még pár hete indult a történet, amikor is Biyadhoo (aki egyébként a saját webkettes világában is immáron ezt a nevet használja :-)) küldött nekem google naptárbejegyzést július 31-re, hogy "Krisztina szülinap". Túlzottan nem lepődtem meg rajta, hiszen Krisztinának (az ő gyerekei apámék keresztgyerekei) valóban július 31-én van a születésnapja, és eléggé bulizós fajta is, szóval biztos voltam benne, hogy party-t szervez magának, aztán mi is hivatalosak vagyunk rá. Nem sokkal később kiderült, hogy Biyadhoo megígérte Ritának, Krisztina lányának, hogy elvisszük tortát rendelni a bulira. Merthogy Rita szervezi, és meglepetés party... Azért ez egy fontos infó, hogy nem kellene ezerrel örülni, hogy Krisztina meghívott minket a bulijára :-)

Rita ügyesen megszervezte a bulit, mert Krisztina tényleg nem is sejtett semmit, hogy mi készül. Mikor már minden vendég ott volt és csak rá vártunk, szép sorba felhívta telefonon a gyerekeit, hogy otthon vannak-e, merthogy hoz sütit meg minden. Azok meg ártatlan arccal mondták, hogy "Nem, anya, nem vagyok otthon, a barátnőmnél vagyok, a nemtudomhol vagyok..." Úgyhogy amikor hazaérkezett, és valami kamumesével a barátja kicsalta a kertbe, komolyan meglepődött, hogy ott egy rakás ember, terített asztal, gulyás, sütemények, saláták, stb-stb.

Egész jó hangulatú kerti party alakult, bár igazából mindenki csak azokkal beszélgetett, akiket eredetileg is ismert, de ettől függetlenül szerintem jól sikerült. Végül majdnem éjfél volt, mire hazament mindenki és eltüntettük a romokat a kertből :-) 

 

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search