Boboztunk, költöztettünk, nem pancsoltunk...

Tegnapra jó kis fizikai munkát találtak ki nekünk Apámék. Van egy ismerősük, akinek záros határidőn belül ki kell költöznie a házából, ami egy elég nagy ház és elég sok holmija is van, szóval jól jön nála a segítség a pakolásban, dobozcipelésben, valamint Biyadhoo-nak még két beltéri ajtót is ki kellett bontania és szét kellett szerelnie a konyhabútort.

A ház, ahova mennünk kellett, éppen Budapest egyetlen bobpályája közelében található, így azt találtuk ki Biyadhoo-val, hogy a nagy munka előtt bobozunk egyet. Igaz, hogy tegnap munkanap volt, de nagyon meglepett, hogy rajtunk kívül senki sem volt ott. Persze ez szerencse is volt, mert így nem kellett várakozni, "csúszhattunk" egyből. Két kört mentünk, az első csak amolyan próbakör volt, de a másodiknál már gyorsabbak voltunk. Nem rossz mulatság, időnként szerintem elnézünk majd arrafelé.

A költöztetés viszont csak félsiker volt, mert az volt a terv, hogy tegnap elviszünk mindent a házból, amire szükség van, ezzel szemben a költöztető ember, akinek van teherautója, nem ért rá egész nap, így csak egy fuvart vitt el, ami édeskevésnek bizonyult. Ezzel együtt elég sokat pakoltunk meg cipeltük a dobozokat ipari mennyiségben, Biyadhoo meg kivéste a kért ajtókat, szóval amit nekünk szántak feladatot, azt teljesítettük.

Rengeteg szükségtelen holmi gyűlt össze, amiket a tűzrakóhelyen meggyújtottunk és elégettünk. Én elég piromániás vagyok, nagyon szeretem nézni a tűzet bármilyen formában (ami nem okoz kárt), legyen az gyertya, kandalló, tábortűz, vagy bármi ehhez hasonló, úgyhogy a nagy munka utáni pihenést még kellemesebbé tette, hogy tüzet raktunk.

Annyira elfáradtunk (különösen Biyadhoo - azért az ajtóvésés nem kimondottan könnyű munka), hogy este beültünk a kádba egy üveg borral, aztán az ágyban már azt az öt percet nem bírtam ébren kivárni, amennyivel Biyadhoo később érkezett, mint én.

Ma ennek megfelelően lazítós napot tartottunk. Ebéd után elhatároztuk, hogy esti belépővel elmegyünk Aquaworld-özni egyet, mondván, hogy a fürdőzés jót fog tenni az izmainknak. Aztán addig bohóckodtunk itt mindenfélével, míg azt vettük észre, hogy este 7 óra van, akkor meg már hova menjünk... Jól elmentünk pancsolni, mondhatom. Na majd legközelebb :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search