Facebook nélkül az élet...

Az internetszolgáltatónknál van valami katyvasz, aminek következtében idehaza nem működik a facebook, akármit csinálunk is. Túl azon, hogy heveny elvonási tüneteim vannak, amiért akaratom ellenére lekapcsolódtam a virtuális vérkeringésről :-), egész hatékonyan telt a napom fácse nélkül. Már az előző hétvégén hatalmas rendrakásba kezdtünk a pincében (kaptunk néhány kiszuperált szekrényt, amik a pincében levő dolgok tárolására még tökéletesen alkalmasak, ezeket takarítottuk ki és pakoltuk tele), amit ma még folytattam: a lakásból is rengeteg holmit lepakoltam, most hogy végre van hely, tulajdonképpen állati sok cucc elfér ott, aminek semmi keresnivalója idefent. Ezen kívül ültettem virágot, kiselejteztem a szakadt-gagyi-használhatatlan utazótáskákat, rendet csináltam a kisraktárban, híreket ill. National Geographic újságot olvastam, feltérképeztem, hogy milyen gyógyszerek vannak fogyóban a házipatikánkban, szóval mindenféle olyannal foglalkoztam, ami elől az a hülye facebook normál esetben elviszi az időt.

Az a része idegesítő ennek a hibának, hogy más, "értelmes" oldalak se jönnek be, de ez a fészbúk-mentes élet egész jópofa :-)

 


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search