Karácsonyi bevásárlás: elkezdődött...

Ma tiszta plázázós napot tartottunk :-) Kitaláltuk, hogy már régen voltunk a Tropicariumban, ígyhát jó lenne újra körülnézni.

El is mentünk a Camponába, és gondoltuk, hogy ha már úgyis ott vagyunk, nézzünk szét, időnk mint a tenger. Na hát mit ad Isten, az egyik kirakatban észrevettük, hogy ezen a hétvégén Glamour napok vannak és ennek örömére jó kis kedvezményeket lehet megcsípni. Oké, de hogy lehet Glamour kuponhoz jutni? Hát úgy, ha veszünk újságot :-) Irányt vettünk hát az újságoshoz és szereztünk egy Glamourt, úgyis időszerűvé kezd válni a karácsonyi ajándékvásárlás, hát essünk túl egy részén. Úgyhogy történelmet írtunk, mert több mint két hónappal karácsony előtt eddig még sosem kezdünk vásárolni.

Persze a nagy plázázásban nem feledkeztünk meg a Tropicariumról sem, bementünk oda is :-) Jó kis hely, elég sok egzotikus állat van, na meg van jónéhány cápa és rája is, amik nekünk nagy kedvenceink. Van néhány kisebb sósvizes akvárium, amikben gyönyörű színes korallok között még színesebb kis halak úszkálnak. Egynémelyik ilyen akváriumot simán hazahoztam volna, annyira szép volt.

Mire végigsétáltunk a Tropicariumban, eljött az ebédidő, úgyhogy jó plázalátogató módjára beültünk az egyik vendéglátóipari egységbe valami ennivalót keresni.

Ritkán tartunk ilyen napokat, de kellemes kis délelőtt volt :-)

Egyébként meg a nyaralás óta annyi történt még, hogy megdöglött a mosógépünk :-( A dobot körülvevő gumi szigetelés vagy micsoda elszakadt, és szép módszeresen folyt be a dob mögé a víz. Mivel az ilyen meghibásodás csak műhelyben javítható, túlságosan drága lett volna javíttatni és már amúgy is 9 éves volt ez a gép, hát kitaláltuk, hogy veszünk másikat. Biyadhoo egy egész napot a mosógépek lelki világának interneten való tanulmányozásával töltött, de estére meglett a nyertes, el is mentünk és meg is vettük. Állati mázlink volt, mert 1-2 centin múlott, hogy be tudtuk szuszakolni a kocsiba. De itthon van, beüzemeltük és csodásan működik. Remélem, legalább 9 évet ez is menni fog :-)

Amúgy figyelitek, hogy milyen meleg van ma? Ahhoz képest, hogy október közepét írunk, nagyon durván jó idő van. A mosott ruha kint szárad a teraszon és mindjárt én is kitelepszem Glamour újságot olvasni :D


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search