Ünnepeltünk

Tegnap annak rendje s módja szerint megünnepeltük a tízéves évfordulónkat Apámék társaságában. Még a nagy mulatozás előtt elmentünk velük megnézni, hogyan halad az újonnan épülő házuk, és mondhatom, nagyon jól. Karácsonyra tető alá kerül, pedig csak néhány hete indult az alap kiásása. Szóval megy a munka ezerrel.

A hidegből hazaérve jól esett az ebéd: fokhagymás-sajtos-vajas natúrsültet készítettünk kukoricás rizzsel, és egy ilyen jeles alkalmat mi mással lehetne megkoronázni, mint egy 2008-as siklósi Sauska 7-essel :-) Nagyon eltalált bor, kifejezetten ünnepléshez való.

De ezzel még nem volt vége az ünnepi finomságoknak: délutánra tortát is kaptunk, tízes gyertyával. Spéci, igazi 3 az 1-ben torta volt, áfolyás, epres, és dobos tortaszeletekből volt összeállítva. Kaptunk még ezen felül egy fantasztikus szép, fehér rózsákból álló csokrot, és egy Bock Ermitage Cuvée-t; ez utóbbi is egész könnyen lecsúszott a torta és a beszélgetés mellett :-) Ennyi jóság kíséretében hamar elment a délután, észre se vettük, hogy ránk esteledett.

Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elrepült 10 év. Még ma is egészen tisztán emlékszem arra a bizonyos novemberi vasárnapra 2003-ban. Mint ha tegnap lett volna :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search