Családi vendégség

Nagy vendégség volt nálunk vasárnap. Még annak idején meséltem Nektek, hogy unokatestvéremék, Anikóék jártak nálunk vendégségben, és ekkor kaptunk tőlük egy szépséges festményt.  A festmény azóta is itt figyel a kék szobában (a multifunkcionális gyerek-, dolgozó- és vendégszobában). Most meglestem, hogy ez 2009. december 3-án volt.

Már régóta terveztük, hogy egyszer meghívjuk vendégségbe az összes Magyarországon élő unokatestvéremet (kettő van belőlük :-)) családostul, hát erre most került éppen sor. Vasárnap, vagyis szinte napra pontosan 4 évvel Anikóék fent említett látogatása után, jöttek el hozzánk ebédre, összesen öten. Kaptunk tőlük egy csomó finom bort, és egy gyönyörű hófehér orchideát, valamint egy csokor virágot is. Nálunk ugyebár rengeteg a növény, de orchideának és virágcsokornak mindig jut hely :-) Szuper jól sikerült a délután, mindenki jól érezte magát, jót beszélgettünk, hülyéskedtünk, hamar elment a nap.

Az én családomnak van egy különlegessége: általában az ember unokatestvérei hasonló korúak, mint ő maga. Hát nálunk ez kérem szépen úgy van, hogy az unokatestvéreim gyerekei (!) hasonló korúak, mint én vagyok. Ezzel együtt mindenkivel remekül megértjük egymást, úgyhogy el is határoztam, hogy ilyen összejövetelt sűrűbben fogunk szervezni, szerintem nagyon jó kis buli volt!

Köszi Nektek, hogy itt voltatok!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search