Megkésett "ajándék"

A Magyar Posta az elmúlt napokban nem dolgozott, dacára annak, hogy normál esetben szombatonként is van kézbesítés, sem 27-én, sem 28-án nem hoztak ki leveleket. Pedig mi körmünket rágva vártuk a szép új bankkártyánkat... Biyadhoo ma délelőtt összefutott a postásunkkal, aki azt mondta neki, hogy annyi a küldemény, hogy ma csak az ajánlott leveleket hozták ki, a normál leveleket majd talán holnap ki tudják kézbesíteni.

Na, Biyadhoo-nak se kellett több, délután fogta magát és bement a postára, hogy nincsenek-e ott véletlenül az Erste Bankos küldeményeink. És láss csodát, ott voltak, így át is tudta ma venni őket. Fejenként egy-egy bankkártyát vártunk, igaz, aranykártyát, ezzel szemben kaptunk egy gyönyörű szép arany színű csomagocskát, benne a kártyával, hozzá egy szintén aranyszínű kártyatartó tasakkal, egy aranyszínű papírra nyomtatott levéllel, valamint néhány kapcsolódó tájékoztató anyaggal. Oké, hogy ez is csak egy bankkártya, de maga a kártya is gyönyörű, és hát a körítés hozzá... Tényleg olyan, mint egy ajándékcsomag. Komolyan, ilyenkor azért úgy valakinek érzem magam. Főleg, ha hozzáveszem, hogy szombaton, amikor amúgy hemzsegtek az emberek a bankban, akkor is személyesen odajött hozzánk a privát bankárunk üdvözölni minket, és rá két percre már hívtak is minket a pénztárban, ahová amúgy várakoztunk. A többiek meg lehet, hogy még most is ott ülnek a sorukra várva...

És tudjátok mi a vicces? Nagyon sok éve vagyunk Citibank ügyfelek, eddig soha semmi gondunk nem volt velük. Nem voltunk kiemelt ügyfelek, mert nem teljesítettük a feltételt, de normálisan bántak velünk, elégedettek voltunk a szolgáltatásukkal és a díjaikkal. Így volt ez egész addig, míg se szó, se beszéd, úgy nem döntött a Citibank, hogy mostantól nem lehet az ő kártyájukkal semmilyen lottót sem vásárolni. Ezen megmérgesedve Biyadhoo nekiállt végigböngészni a magyarországi bankok kínálatát, és rá kellett hogy jöjjünk, hogy pl. az Ersténél ugyanazért a jövedelemért sokkal, de sokkal magasabb szintű szolgáltatást, prémium státuszt és aranykártyát kaphatunk, amiről a Citibanknál álmodni se mertünk. Így aztán nem is volt kérdés a bankváltás, ami amúgy néhány nap alatt le is futhatott volna, ha épp nem jött volna közbe a karácsony. De így sem baj, lassan a végére járunk mindennek, és élvezhetjük a kiemelt ügyfél státusszal járó minden egyéb előnyöket :-)

Örülés van, na :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search