Az újév első bejegyzése

Az idén még nem jelentkeztem, pedig az utolsó bejegyzés óta történt ez-az.

Például január első napjaiban megérkezett a szép új hitelkártyánk, amire vártunk, mint a Messiásra, hogy befizethessük végre az utazásunkat (tudjátok, meséltem, hogy épp karácsonykor törölték a másik utunkat). Ezt meg is tettük, úgyhogy most már semmi sem akadályozhat meg bennünket, hogy az idén is nyaraljunk, nem is akárhol, és nem is akármivel megyünk oda! Nézzétek csak meg az Eseményeink oldalt :-)

Ezen felül rászántam magam, hogy letudjam a "kötelező" orvoslátogatásaimat, amik már régóta várattak magukra. A házban meg már megint küzdünk a hülyeszomszéddal: ember és a gyereke, képtelenek lábtörlőt használni, ettől aztán az egész lépcsőház tiszta retek, már a heti takarítás másnapján is. Biyadhoo gyártott gyönyörű sárga papírra szépséges szöveget a lábtörlő használatának mikéntjéről, felkínálva alternatívaként a seprűt és a lapátot a behordott mocsok felszámolásához. A kiírás célba talált, mert másnap reggelre hülyeszomszéd leszedte :-) Biyadhoo újra kitette, hülyeszomszéd megint leszedte, Biyadhoo harmadszor is kitette, hülyeszomszéd pedig harmadszor is leszedte, ámde most már a kis rajzszögeket is magával vitte, hogy tutira ne lehessen újra kiszögelni a papírt :-) Ha ezt a sok energiát, amivel a papírokat eltünteti, arra fordítaná, hogy lábat töröljön, mielőtt bejön a házba, és hogy erre megtanítsa a szellemi téren kihívásokkal küzdő (elég polkorrekt megfogalmazás? :-)) gyerekét is, akkor olyan ragyogó tisztaság lenne, hogy ihaj!

Mindezeken túl, képzeljétek, Biyadhoo is elkezdett blogot írni! Úgyhogy most már két blogunk is van, és több olvasnivalótok lesz :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search