A hetedik

Bizony, holnap lesz a hetedik házassági évfordulónk, amit kicsit előrehozva tegnap ünnepeltünk Apámékkal.

"jól" indult a nap, mert reggel ágyhúzás közben egy rossz mozdulat következtében teljesen beállt a hátam, és semmilyen testhelyzet sem volt kényelmes, hiába kaptam óránként gyógykenőcsös masszírozást (ami hosszú távon azért mégiscsak megtette a hatását, mert ma már sokkal jobban vagyok). Boltba is több körben kellett mennie Biyadhoo-nak, mert elsőre nem sikerült mindent felírni a bevásárlólistára, márpedig ami nincs a listán, az nem is kerül megvételre.

Ezzel együtt időre elkészült az ebéd, aminek ez alkalommal is nagy sikere volt, pedig semmi extát nem főztünk: szűzérme szeletek voltak kirántva, rizzsel, vajas kukoricával és csemegeuborkával. Uzsonnára Apámék hoztak süteményt, vacsira pedig bundáskenyér volt reszelt sajttal.

Ajándékba kaptunk egy üveg jófajta Bock-ot és egy ilyen csokrot. Sokféle flamingóvirágot láttam már, de ilyet még sosem. Egyszerűen gyönyörű!

Miután Apámék hazamentek, becsücsültünk a fájós kis hátamat kezelendő a forró fürdővízbe, és úgy gondoltuk, hogy itt a legjobb alkalom annak a 2009-es Sauska Cabernet Franc-nak az elfogyasztására, amiről Biyadhoo itt írt. Sokat vártunk ettől a bortól, de nem csalódtunk benne, valami felségesen finom! Borszerető, borhoz értő embereknek kötelező darab :-) Ki is élveztük minden cseppjét, majdnem két óra alatt ittuk meg - de egy ilyen különleges bort nem is lehet csak úgy legurítani, mint egy pohár vizet.

Mindent összevetve jó kis nap volt az a tegnapi!


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search