20 év után, avagy mire jó a facebook

Pár hete facebook-on megtaláltam az általános iskolai egyik legjobb barátnőmet. Négyen voltunk barátnők, egy közülük már régebb óta ismerősöm volt facén, a negyedik leányzót pedig azóta se találtam meg :-( Állítólag iwiwen fent van, de ott meg én nem vagyok.

Elkezdtünk levelezni, aztán kiderült, hogy Csilla Németországban él, de ezen a héten itthon lesz Magyarországon. Így elég kézenfekvőnek tűnt az ötlet, hogy szervezzünk egy találkozót, ha már így megtaláltuk egymást, dumcsizzunk egy jót, beszéljük meg, kivel mi történt az általános iskola óta.

Tegnapra lőttük be a találkát. Klári ötlete volt, hogy üljünk be a Noir Chocobar nevezetű vendéglátóipari egységbe. A Jókai tértől van nem messze, és Klári állítása szerint rengeteg féle, isteni finom forró csokit lehet náluk inni. Nem kellett csalódnunk, tényleg állati sokféle csoki van, a chili-stől, szerecsendióstól kezdve a levendulás-narancsoson keresztül a már-már kommersznek számító mogyoróson és manduláson át egészen a maszalásig és a gesztenyésig. Alig tud az ember választani, annyira jól hangzik mindegyik.

Végül hárman háromfélét választottunk (maszalás, levendulás-narancsos és gesztenyés) és mindannyian megkóstoltuk mindegyiket - három legyet ütöttünk egy csapásra :-) A csokik nagyon finomak voltak, így hamar elfogytak, nem úgy, mint belőlünk a szó :-) Két óra hosszat be nem állt a szánk, úgy beszélgettünk, mint ha épp tegnapelőtt találkoztunk volna utoljára.

Utólag már be merem vallani, picit féltem, hogy mit fogunk kezdeni egymással így 20 év kihagyás után, mennyire fogjuk "idegennek" érezni egymást, de szerencsére nem így volt, tényleg olyan volt, mint ha ez a sok-sok év nem is maradt volna ki.

Nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy ha Csilla legközelebb itthon lesz, akkor megismételjük majd. Addig meg végső esetben ott a facebook a kapcsolattartásra :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search