Az idei első strandolás

Ilyen gyönyörű nyárias időt, mit amilyen ezen a hétvégén volt, nem nagyon lát az ember március végén, így hát elhatároztuk, hogy ebéd után megyünk és pancsolunk egyet az Aquaworld-ben.

A webkamerák alapján úgy tűnt, nincs nagy tömeg, és valóban nem is volt, amin eléggé meglepődtem, tekintve, hogy nagyon meleg volt ma, és az Aquaworld-ben a medencék egy része, valamint néhány óráig valamennyi csúszda be volt zárva, így igazából csak két medencét, egy belsőt és egy külsőt tudtak használni az emberek.

Amíg kint voltunk a szabadtéri medencében, addig nagyon jó volt, gyönyörű napsütés, kellemes meleg és pancsi-hőmérsékletű víz. Ugyanakkor a belső rész az felért egy katasztrófával: mivel odabent zajlott az animáció, gyakorlatilag a benti medence használhatatlanná vált. Hol kötélhúzás, hol vízilabda verseny, hol mini-disco (mulatós zenére!!) miat gyakorlatilag 20-30 ember elfoglalta a teljes medencét. Oké, értem én, hogy szükség van az animációra, és ez egy jó dolog is, hogy próbálják lekötni a gyerekeket, de hogy pont akkor, amikor amúgy sem üzemel minden medence, miért kell egész délutánra kisajátítani egy medencét?! A fene se érti...

Szerencsére még késő délután is elég meleg volt, így végül minden időnket a külső medencében töltöttük.

6 óra körül megéheztünk, úgyhogy szedtük a sátorfánkat, vettünk még az Auchan-ban finom paradicsomos gyökérkenyeret (ilyet vegyetek, kóstoljátok meg, az egyik legjobb kenyér, amit idehaza kapni lehet), aztán rávetettük magunkat a vacsorára.

Annyira elfáradtunk, hogy ép testben épphogy élünk, de nagyon jól éreztük magunkat! :-)


Read More

Magamról

 A Maldív-szigetek nagy rajongója lévén e csodás ország egyik szigetéről neveztem el magam a virtuális világban. Csak nézz rá a képre, hát nem gyönyörű? :-)

Régebben történt

Search